Morsdag!Vad är en bal på slottet?

om inte alldeles alldeles underbar, fast nu fick ju inte min kusin ha balen på slottet som vi fick men tror sundspärlan blev lika roligt och fint som den var för oss :)Någon måste ju alltid gå med barbie klänning...Min andra lillkusin (kanske är hennes framtida yrke fotograf? ;) )
Min väldigt söta morbror :P haha han är bara sig själv på denna bild :)


Min söta kusin.Detta är den första balen jag kan kunde titta på när en av mina kusiner gick på balen, jag missade både Marcus och Louises bal pga att jag arbetade ja jag har ju missat allas bal nästan men denna gången fick jag äntligen vara ledig och se på alla de fina :)

40 par skor???

Vem tackar inte nej till det? TLC har just nu en tävling i sammarbete med Brandos där du kan vinna just 40 par skor... Om du också vill vara med och tävla klicka här Där du enkelt ska svara på några frågor...

Vem kan få för många skor?

Jag vill ha!!!


Det har satt sig som en knut mitt på halsen, jag kan inte få utt ett enda ljud!!!

Ibland önskar jag att Danmark hade legat på andra sidan jorden.... Men man kan inte alltid fly.


-------

Jag förstår inte varför man gömmer sig bakom pengarna, vill att alla ska tro saker även om man vet. Varför visar man inte kärlek istället, ömhet och närhet? man lever inte på pengar man lever av kärlek. Vad ska man göra när man står där med 7 miljoner men ingen att dela dem med? vad ska man göra med alla pengar om ingen vill se en? Vad ska man då göra? Är det värt att ha alla de pengar då? är det inte bättre att visa sina nära och kära hur mycket de betyder än att stå där helt själv i slutändan. Man behöver inte visa kärlek med dyra saker man kan visa det med text (som är gratis). Det är inte mycket jag begär men jag begär att bli rättvist behandlad...

trust your heart if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward


rugbrød av Johanna - två limpor Smaskigt värre ;)

Det var en del som ville ha mitt bröd som jag hade bakat till i påsk, Och nu har jag allt tagit och bakat det igen och även skrivit ner det :D Det ni ;p, så nu kan även ni baka detta underbara bröd.
Jag utgår alltid ifrån ett recept men när jag har gjort ett recept en gång börjar jag göra om recepten så här nere är, så som jag gjorde till påsk och idag.


Svenska: (skrolla ner för Danska)

5 dl - Dinkelmjöl
2 dl - Grahamsmjöl
3 dl - Rågsikt
1/2 dl - Rågkross
2 dl - Vetekli
2 dl - Vetegroddar
1 tsk - Salt
4 tsk - Bikarbonat
1 liter - lättfil
1/5 dl mörk sirap (om ni vill ha den sötare bara att ta i upp till 2 dl)

How to do:
Sätt ugnen på 175 grader
Koka rågkrossen i 2-3 minuter i rikligt med vatten, häll sedan av vattnet.

Blanda Dinkelmjöl, Grahamsmjöl, Rågsikt, vetekli, Vettegroddar, Salt, Birkarbonat.
Häll sedan i Rågkrossen och blanda så det fördelar sig med mjölblandningen, häll sedan i Lättfil blanda runt och till sist Sirapen. Den kommer att bli ganska så tjock då jag har i mer av de goda och mindre av de osunda (men den blir väldigt saftig och god)

Smör två brödformar och häll i lite vettegroddar, häll i smeten och ta lite vettegroddar på.
In med bröden i ca 90 till 100 minuter allt ut ifrån hur din ugn är. Glöm inte att ta på folie efter ca 40 minuter annars har ni nog ett svart bröd ;) eller ett inte lika saftigt bröd.

Danska:

5 dl - Speltmel fuldkorn
2 dl - Grahamsmel
3 dl - Rugmel
2 1/2 dl - Skårne rugkerner
2 dl - Hvedeklid
2 dl - Knækkede hvedekerner (behøver ikke være Knækkede)
1 tsk - Salt
4 tsk - Bikarbonat
1 liter - Ymer, A38 fethalt 1,5 el tykmælk
1/5 dl - Mørk sirup (hvis du ønsker det sødere, kan du tage i op til 2 dl)

How to do:
Forvarm ovnen til 175 grader.
Kog vand i en gryde, og hæld i de Skårne rugkerner, lad det koge 2-3 min.
Bland, Speltmel fuldkorn, Grahamsmel, Rugmel, Hvedeklid, Knækkede hvedekerner, Salt og Bikarbonat og bland det hele sammen. Derefter hældes de Skårne rugkerner i og det hele blandes sammen. Hæld derefter i A38 og sirup, det vil være forholdsvis tykt, (fordi der er mere af de sunde), brødet vil være meget saftigt alligevel.

Smør to forme og hæld i nogle hvedekerner, og sæt dem
ind i ovnen ca 90 - 100 minuter baseret , hvordan din ovn er. Husk at tage på sølvpapir efter ca 40 min.

 

 


Hur gulligt är det inte...

När ens kille sover/halvsover sidan om en och varje gång man hostar till kommer han närmre en. Så gulligt, ;) fast snart blir de för varmt med en sovande kille allt för nära eller visserligen kan man aldrig vara för nära men han blir som ett element när han sover så några centimeter ifrån skadar inte. Sov gott :) och festa lugnt denna lördagskväll.

Det är iaf fint väder...

Varför ska ni påminna mig om att det är fredagen den 13 idag? Alltså kan ni inte vara tysta om det på Facebook? Nu kommer det ju till att gå ännu bättre idag ju Jippii... (lite ironi i det hela där).
Men det är iaf fint väder det är iaf bra, Jag hade hoppats på ett fint mirakel att jag hade vaknat helt frisk men tyvärr tror jag inte de miraklet gick igenom. Men jag har fortfarande 2 1/5 timme på mig att bli frisk :s tss tror jag ska droppa det där med att jag kommer bli frisk....


Att man alltid ska bli sjuk på de mest olägliga tillfällena!

Att jag har druckit fyra koppar ingefära/citron tee och kamomillte, Inte gjort någonting (mer än diskat) på två dagar känner jag fortfarande inte att jag blir bättre, och i morgon ska jag arbeta och jag måste arbeta :/ plus att jag måste se bra ut, det är inte det där arbetet man kan gömma sig bakom en dator :/ men det ska nog gå bra iaf (kan man ju iaf hoppas på).
Och min kille är bara på arbetet så han kan inte pyssla om mig :( Varför ska man bli sjuk just denna veckan hade det inte kunnat vara för en vecka sedan istället?

Barndop 110508


Den söta lilla Olivia med sin syster och gudmor :)

Det var kærlighed ved første blik, da du kiggede på mig Følte jeg vi sku’ være sammen for evigt


Som magneter, Blev vi draget mod hinanden.

En kvarts IRONMAN ;P


Jag vågar inte ens tänka på hur många tusen där är cyklar för, (inte bara de som är på bilden utan av alla 50 cyklar) men många fina.


Första ut ifrån simningen han simmade 1000 meter på 12 minuter :s men visserligen var han desto sämre på cykling och löp.

efter 17 minuters simining ;)

Första rundan löp

Kom in på en åttonde plats :D utav runt 50 ;)

Bara för att jag har fått 10 röda rosor ;)
Min underbara kille ;)

Jag vill ha sommar året om! nästan


Tänk att ha varme och sol iaf 8 månader om året? hade inte det varit underbart...

Idag blir det först att älskling ska springa/göra en kvarts triathlon sen blir det boxningmatch hemma hos Kian i Köpenhamn (på tv).

För att jag har världens bästa mamma, inget snack om saken ;)

Min Mamma kom hem ifrån New York idag och allt detta fick jag av underbara henne. ♥


En blå Michael Kors väska ;)


Sen en BH ifrån Victorias Secret + tre trosor där ifrån och två scarfs (BHn är den som syns lite under) 
En necessär ifrån Victorias Secret. (Den fick inte vara med på någon bild)

Att en sjukdom som Cancer finns!!!

För någon dag sedan kom jag in på denhär underbara tjejens blogg i bloggen skriver hon om sin kamp om Leukemi. Att hon är stark är det ingen tvivel om, bara som ett exempel att hon bloggar om sin kamp skriver hur hon mår och även om de fina tillfällena. Roxanna har startat en insamling till Cancerfonden. Tänk om alla i Sverige hade bidragit med 1 kr då hade vi var uppe i ca 9 miljoner kr till cancerfonden men tyvärr är det inget som går, men jag tycker inte att 50 kr är mycket och jag vet att 50 kr hjälpa mer än inget. Alla som får cancer är så sjukt starka individer och alla borde bli friska så låt forskningen göra det möjligt. Att forskning räddar liv är sant men pengar behövs och de räcker inte med att säga ja men alla andra skänker varför ska jag då göra det.

Länk till insamlingen
<---
När jag gick i 4an kom jag i kontakt med cancer för första gången (iaf första gången jag minns) det var då min Lärare och jag kommer än i dag ihåg vad hon sa till oss "Jag vill bara berätta en liten detalj för er, när jag sen kommer tillbaka vill jag att ni ska veta att jag är exakt samma fröken som nu bara fast med ett bröst mindre). då förstod man inte vad bröstcancer var på samma sätt som nu. Älskade mormor, en väns mamma, en väns syster den finns överrallt...

tonight we dance!"Dine øjne er så blå
men bare jeg ku' forstå
hvad det er du ser i mig
og hvorfor jeg elsker dig
men uanset hvor svært det bliver
er der ingen andre piger
og jeg ku' aldrig finde på at gå
når dine øjne er så blå"
jeg elsker dig.
Don't close your eyes, not just yet

Rolig liten utmaning, hjärnan ser vad den vill ha/känner/behöver. vilka fem ord ser du först?

Mina fem ord blev Hate, Sex, Him, Naked, Secrets. Hahah vad ska jag tro om min hjärna nu?

Hur fin är inte denhär bilden?

Älskar att den lilla tjejen håller för öronen och hur fin var inte hennes klänning

(eller spetsen hade nog valt en annan urringning)...

Så kärleksfull bild.


Älskling Halvmarathon


:D


RSS 2.0