....

På Lördag Åker vi :D... Wiiie.





Men jaja, här ee en Gammal bild. Tittade precis igenom alla gamla o hittade denna :P image197



-JohannaLind

Juldagen..

Julafton var hur mysig som hälst, god mat och fina julklappar..
mina små syskon fick en Hund, ja en hund, en liten hund som är en robbot haha det var riktigt jobbig och så var den inte lika mjuk och söt som en riktig hund, men iaf dem blev helt överlyckliga  och höll på med den hela tiden.. 
Vi kollade på Kalle Anka och sedan kom tomten som simon och Sissi Fortfarande tror på att han finns så deta året fick pappa klä ut sig till tomte då grannarna inte kunde detta året. Men det trodde fortfarande på att de var den riktiga tomten, jag minns själv när jag var hemma hos mormor och Min bror var tomte och jag gick på det fram tills jag var runt 8 år tror jag, sen var det min besvikelse då jag fick reda på att mina bror har vairt det alla åren :( sen minns jag en händelse då min kusin (den näst minsta) drog av skägget av tomten och så fick hon reda på att inte tomten fanns, den roliga var att hon inte drog av det med meningen för hon ville bara känna på skägget men då drog hon lite hårt så det trillade av, sen var hon besviken hela kvälle även fast hon fick en massa julklappar. hehe vilka roliga minnen man har sen julen, man längtar lite själv tills man har barn så man kan få göra julen till så som man själv ville ha den som liten, men jag hoppas att det dröjer många år innan dess för jag vill IKKE ha barn uch nää fy, mina kusiner och små syskon räcker. . :P..
Igår var jag även ute och festade med Jesper och Charlotta på Retro sen på kvällen efter allt med släkt att göra..
Den bästa julklappen var att Kasper kom till Retro med Sebastian och några andra vänner. Jesper var lite taskig och skvätte ner mig med sin jordgubbsdrink då han inte trodde att de var något på sugröret blåser han allt de på mig, haha ja och där stod jag med värsta drinken på hela mig :P.. Jesper minns du ;) ...  sedan stack Jesper hem och jag och charlotta blev kvar själva.. Jag sov hos söte kasper i natt, och nu är jag hemma och har precis städat lite på mitt rum..

Tack för alla fina julklappar, Vad jag fick skiver jag sen om ni vill veta, nu ska jag titta på askungen på trean, eller jag kollar på den nu men jag ska stänga datorn ochbara kolla på tvn...
Söt kommer Till mig ikväll =D...


- Lind


GOD JUL

God Jul på er allesammans hoppas ni får en trevlig Julafton, Själv har man ju börjat dagen bra ;) haha var hos Jesper i går kväll och innan dess var jag hemma och firade Lillejulafton med mina kussiner men de var mycket trevligt =) i dag nu om en timme ska jag till min kära pappa och fira julafton det ska bli ritkigt mysigt. bara min Tømmermænd ;) försvinner hihi.. Men nu kan inte jag sitta här längre måste ju fixa till mig, var jag o festade igår får jag stå mitt kast idag och endå vara lika glad och trevlig.. kan ju inte ligga i sängen hela dagen, ne uch nu får jag ta och fixa till mig.. 
 
Vad jag fick i julklapp kommer lite senare men jag har ju redan fått några och så öppnade jag några i morse :D. men ni får veta allt sen..




image196

Snart..!!

Snart är det Julafton bara 4 dagar kvar shit vad tiden går fort. Är det för man har roligt eller? ;).. Det är en del att göra på jobbet nu fram tills nästa vecka då vi får in post som vi inte får dela ut förens den 27 och dem dagarna nästa vecka efter julafton, men vi är snabba så vi slutar inte senare för det, men nästa vecka kommer det bli sjukt mycket att göra och dela ut, så det kommer bli långa dagar.. Men jag åker till Österrike den 29 så det ska bli så skönt att få komma ifrån all post då, och gud vad jag kommer tänka på er när ni har det jobbigt ;) hehe... men idag bokade vi flyger ner till österrike så mysigt det ska bli, Jag josse, och Jesper åker ner den 29 och kommer hem den 5. Borge är där nere redan så bli roligt att träffa han, det var ju läängesen nu :( .. men en vecka nere i österrike kommer bli så rolig, fira nyårsafton där nere, Haha Festa, åka skidor festa och ja kröka ;) haha men jag måste bara se till så att jag har allt fixat och klart det är ju inte så bra om jag kommer nästa vecka och inte allt är fixat då blir det stressigt..

image195
Bad Gastein :D..


- Johanna :D


Amerikansk Jul

Igår kom jag hem ifrån jullägret sjukt roligt hade vi, vist jag blev lite besviken på vissa men det är över nu och det blev ett lykat läger, Så roligt vi hade men som sagt hade säkert kunnat vara lite bättre (med lite visad Respekt).. men de är inte här på bloggen jag ska skiva om de utan dem som känner sig träffade vet nog om det så därför är det lugnt nu... Men ett läger med lite anorlunda gjejer, sjukt roliga aktiviteter.. Pepparkaksbygge fast det blev inga lussebullar och jag glömde alla de andra lussebullaran hemma men de var ingen som märkte att dem var hemma hos mig förens min mamma ringde och påminde mig att dem var hemma haha..
 Vi gjrode några bomber helt sjukt.. haha det var roligt sjukt roligt. höhöh.. det blev filmvisning och så nattrunda och sen filmvisning igen men då pallade inte jag mer och somnade, Jesper sa att jag hade puttat in honom i väggen och tagit hela hans plats, stackare inte meningen, och sen när han skulle säga till mig blev jag bara sur och flyttade mig inte, så han fick ligga intill den kalla väggen.. Förlåt gubben de var inte menignen gjorde det inte med mening.. 

 snart har jag lärt mig stegen till denna låten, shit vad jag ee seg den har funnits sedan den 11 februari och jag har lärt mig dem NU.. Haha.. men bra e den iaf. bara jag som är lite seg xD..

såhär ska det se ut men jag tror inte riktigt de gör det för min del än ;) haha ..


Men nu ska jag snart sova så gå in på bilddagboken och kolla på bilderna sen helgen..
JohannaLind.bilddagboken.se
Lösenord fråga.

PussPuss
- Johanna Lind,  en vecka kvar till Julafton =D

Jag ee på molnen.. de där rosa mjuka som bara finns i drömmarna ;) fast i min värklighet. Hihi

Julhelg.

I helgen åker jag iväg, till Aggap, På Julläger med patrullerna :D kommer att bli riktigt roligt och jag behöver verkligen göra något roligt nu, efter en hel F*cking vecka hemma ifrån jobb har fått mig till Gaa jag vet inte klättra på väggarna haha ne men uch vill bara tillbax till jobbet nu jag orka inte vara hemma bara för att jag har varit lite dum och trillat och så inte gjort rätt grejer efter och sådant, och så sen fått en muskelinflammation nee uch.. hädanefter ska jag ta det lite lugnare pallar inte vara hemma ifrån jobb så längre. men på måndag ska jag börja jobba igen =D Wiiie har längtat sååå.. men åter till helgen vi ska fira den på ett lite anorlunda sätt så som dem firar det i amerika ska bli roligt med alla deras traditioner och slippa våra ;) men nu måste jag skriva ner lite mer om amerikansk jul och så packa som jag fortfarande inte har gjort.
Jag återkommer på Söndag eller måndag om hur helgen varit.

här är lite old piks..
Några är sedan i sommras pch så är ngrasedan 2005 och så mitt kära komfermationsläger som jag saknar.. jag vet VÄÄLDIGT Gamla bider vissa ;)



image194

som sagt God Jul och Gott Nytt år Önskar Vi.. Min älskade Bror..

Charlotta du kommer aldrig att glöma de.

Jag kommer påminna dig hela tiden om vad du sa igår, om inte jag påminner så finns det nog andra som gör de ;) hehe du är så rolig men jag förstår fortfarande inte hur du kunde säga fel, haha gumman you the one and only, jag fattar inte hur du kunde säga fel ;) haha gumman jag borde igentligen vara lite sur fast de är jag inte :D tycker de bara är så sjukt roliiigt hahah...
Gumman känn dig påmind. ;)

Lucia..

Ja jag har fortfarande inte gått och lagt mig sedan jag kom hem ifrån Dk. jag fick så sjukt ont i bröstet och armen innan idag när jag var hos Kasper, inte de roligaste att sitta där och trycka på sin arm och bröst de måste sätt väldigt mysko ut men ja det finns inget att göra när de är de enda som hjälper ;) eller jo Mina knarktabletter hjälper ju också så fick ta en nu när jag kom. nu ska jag sova så jag kan sova hela dagen i morgon så att mitt bröst/arm kan bli bra. vill inte ha den jävla inflammationen haha.. men men gooodnattt...

Knark....

Just nu knarkar jag värktabletter, har fått en muskelinflamation i bröstet som går ut i armen,. Vänster sida dess utom var man rädd el, men de var bara en muskelinflamation så det var inte så farligt förutom att jag fick värsta knarktabletterna haha får bara ta tre om dagen och jag kommer bli helt väck :P haha och vi som har julavslutning i morgon, men de går säkert finfint = ).. Jag får inte jobba nu på några dagar tills der har lagt sig lite, el rättare sagt när jag inte behöver knarka de där värktabletterna o endå ha ont.. får hoppas de bara blir nån dag..

Men nu måste jag vila så jag kan bli braaaa..

Puss Puss

Julbord med alla.

Igår så var jag ju ute med charlotta vi stack till Retro det vanliga stället. när vi kom dit var det inte så varst mycket folk, men de var en äldre gubbe som var riktigt full, han satte sig vid oss flera gånger så att vakterna fick komma och ta bort honom, vakterna sa till oss att vi skulle säga till om han satte sig bredvid oss med sista gången han satte sig så blev vi helt fastklämda då hans kompis satte sig brevid mig tätt in och han gubben bredvid chalotta tätt intill henne vi blev helt chockade och kunde inte säga till vakterna men som tur var kom en vakt inte mer än någon minut efter så han kastade nu ut honom efter detta och som ett litet "plåster på såret" fick vi vars sin drick av vakten mycket snäll.. =).. sedan blev det en "vanlig" kväll på retro fram tills vi skulle hem ;) då vi inte kom hem utan stannade i danmark.. PÅ morgonen när vi vaknade el JAG vaknade gick kasper till jobbet fattar inte hur han pallar och jag blir kvar ensam med en sovande sebastian och Charlotta KUL :P haha men jag somnade om tills 11 så fick två timmars sömn till skönt.. Men jag skulle hem tills tolv men de gick inte så bra för jag fick inte upp charlotta hon var som en död fisk :P hihi, trött som jag var RINGDE till charlotta som låg i rummet brevid och väkte henne, men de gick inte att väka henne så jag tittar på tv och så kommer one tree hill gamla avsnitt men bra endå, jag ringer till charlotta och försäker få upp henne eenu en gång men de slutade med att jag yrade, då hon säger danmark ee skit el något o jag jaja one tree hill och så lägger jag på haha vad då att jag yrade jag skulle ju väka henne fast de gjorde jag nog med då hon blev väldigt fundersam och undrade varför jag sa de, vaknade hon allt :P haha men vi kom hem =).. nu har jag jätte ont i mitt vänstra bröst och vänstra arm :S vet inte vad jag har gjort men ska lägga mig och sova nu och försvinner de inte får vi kolla upp de för har haft de HELA dagen och blir bara varre nu på kvällle :S då det gått över till armen med.. Men nu ska jag lägga mig i sängen o se om de går över annars får vi se vad de blir ioch med att jag smälde i bröstet på badrumsvasken när jag var i båstad om de kanske han något med de att göra. uch jobbigt att andas vill inte ta djupa andetag då det gör JÄTTE ont jag brukar inte klaga på sånt men de gör verklien jätte ont.. Giiiii hoppas de försvinner men vill inte iväg så kommer inbilla mig att de är bra för då blir de alltid de =)
 
sov så gott..

- Puss -  Puss -  Johanna - Lind -

p.s Glömde skiva att jag precis kom hem ifrån julbord med alla ifrån min kusins släkt Roligt och god mat så nu är jag fullproppad med mat o uch vad jag inte kommer vilja äta mkt mer..

hejdå : D


fredag, Lördag : D

Igår var jag ute och festade med Lollo. Så längesen de var, vi hade mycket roligt då vi först var hemma och gjorde vid oss hemma hos mig sedan bar det av till tivoli för att få  en stämpel sedan gick vi och tog shotar på gamla barcelona =) sen till crombar (gamla snaps) där vi haft ennu fler gamla minnen om hur vi kom in innan vi var 18 ;) hehe.. sen bar det av  till tivoli igen, där de fanns snygga killar, en träffade vi/jag bara inne på toaleten annars såg jag inte skymten av honom haha men som sagt de är väl på toan man ska träffas haha. Tack gumman för igår =)

Idag ska jag även ut med chalrotta till förmodligen danmark ( Retro) ska bli mycket roligt känns ganska så längesen jag var där nu, fast de var nog inte de, men har ju vait i båstad o sthlm nåra helger så kan vara därför det känns som så längesen  men ikväll blir det retro :D Gumman skulle komma nu vid halv sju men hon har fortfarande inte kommit men maten ee inte klar så hon kommer nog i rätt tid tills den är klar : D får ringa o se vart hon ee ?. haha nu kom hon bara för de ;)

så nu måste jag gå, och så ska vi äta mina kärleksmums som jag har bakat precis..

PussPuss

- Johanna den glada..


1 advent

nu snart är det den 1 dec, shit vad tiden går snabbt jag hinner inte göra någonting (känns de som) fast jag gör en hel del iaf, känns som jag aldig tar de lugnt  tiden bara rusar iväg och har aldig någon tid till något (privat). All tid går åt till jobbet och nu den sista veckan scouter Vist de är riktigt roligt så jag hade inte velat byta ut de mot någonting annat =) men hade gärna bara velat få en dag lite ledigt ifrån jobb ;) hihi.. jobb nu på söndag med giii jag o martin och så rugan hehe och sen bär det direkt ner till julmarknaden och sälja korv så kom  nu ner och köp lite korv av oss ;) även dina farfädrar har ätit korv från oss i urminnes tider, då korvarna bara kostade 1,50 kr st medans dem nu är uppe i 15 kr för en grillad ir kokt korv med bröd. el vår goda glögg med pepparkaka endast 10 kr vi håller allt varmt tills just du kommer och köper;)..
Hoppas vi ses på söndag.. 

i morgon kväll blir det även avskedsfest för borge :( låter helt hämskt.. men du får de nog super roligt i österrike men vi alla kommer sakna dig här hemma i blaskiga sverige. . :(
 
Nu är kl mycket och för att jag ska orka med allt arbete i morgon måste jag ta och sova lite nu annars kommer jag aldrig att orka ;)

jag kan inte lägga in bilder här så ni får ta och gå in på

Johannalind.bilddagboken.se och kolla vill ni ha lösenordet så skriv kommentar så får ni det = )

Johannalind.bilddagboken.se


-Johanna, Så stålt över dig. =)

RSS 2.0