Mountainbike!!!

Jag blev fast och istället för en vintercykel vill jag ha en mouintainbike :D Man blir skitig, man får använda hela kroppen och det är roligt så nu tar jag vintern med träning i skogen istället för landvägarna ;) (jag lånar här min svärmors cykel)
 

För tidig födelsedagspresent av min älskade mor!


 
 

Oj oj oj!!!

om ej dem var snygga så var dem i värt fall goda... Oj oj oj, där finns 5 kvar av 20 hahah beroendeframkallande? JAPP!!! jag tror jag ska testa att göra polkagrisfyllning i nästa. Nammie :D
bild härifrån sweetandsavory.se
 
och ja mina kommer ju inte bli så fina iaf inte på fjärde försöket men efter mitt 100 kanske ;p

Macarons!

Jag stod i tre timmar för att baka macarons idag ;) haha eller det tog bara 1 timmer att göra dem det var med förarbetet med mandelmjölet som tog lång tid då jag inte kan hitta mandelmjöl i butiken, så jag gör eget och det är inte jätte lätt då det ska malas och siktas och malas och siktas, och så blir slutresultatet endån inte bra, eller jo smaken är helt underbar och idag var jag faktist millimeter från att dem skulle bli helt bra i även kontistensen med en hård yta, men jag är allt för rädd att dem ska vara inne förlänge så dem fick allt för lite :/ så dem blev inte bra denna gången iheller men 100 gånger bättre än dem förra så jag ger inte upp nästa gång så ;). Bild? det får ni inte, inte förren dem är helt perfekta haha... Nu ska jag käka popcorn och kolla NFL (amerikans fotboll)..

Nagellacks önskan!

Jag har ett till nagellack som gärna vill flytta hem till min samling ;)
 

Nelly.com

Gamla tider!!!


Höst söndagar!

Nu har det verkligen blivit höst och våra Söndagar blir en tradition med NFL, Popcorn och tända ljus.
Från att inte ha kunnat något om amerikans fotboll till att gilla det på ett år eller det var förra hösten som min kille intoduserade (läs hade inget annat val) den fina sporten för mig, eller självklart viste jag ju vad det var men jag fick alltså reda på en massa regler och hur allt går till och det bästa av allt att jag fick popcorn ;)  För det är det man äter när man kollar på det haha. Det har faktiskt blivit lite mysigt, och det visar att hösten är här.
 

Morotskaka

En rosa morotskaka ;p

Jag hade inte orange karamelfärg, så jag tog och gjorde rosa morötter iställer men det går väl alltid lika bra med rosa morötter? ;) den smakar lika gott för det :)


jag tror jag har lite för många nagellack!!!

jag städade i mitt badrumskåp, och kom fram till att jag har lite många nagellack, jag har nästan en i varje färg, men endån vill jag bara ha fler, för det kommer ju alltid nya och inget nagellack är det samma... Men nu har jag faktiskt satt ett litet stopp, jag får inte köpa fler haha ;p men önska???
Jag önskar mig Chanel Vertigo #563 :D haha
 

Ca 34 stycken, och detta var inte alla... (om ni tycker att jag har ett lite glansit ansikte är det för att jag hade en ansiktsmask på ;p)
 

Bild från http://www.thebeautylookbook.com/
 

Inredning!


Igår när jag och mamma var på Ikea, och vi kom till ljusavdelningen, fick jag syn på (det jag redan sätt en gång innan) att dem hade lagt värmeljusen med olika färger i en glasburk, dem har nu haft det väldigt länge (om jag minns rätt) och då jag har haft det ännu längre än dem och vill inte riktigt att allt ska se som om jag varit på ikea, gjorde jag om min idé, jag hällde bokstavligen ut alla ljus på bordet och gjrode nytt.
Som en snäll mor jag har, hade jag fått lite lavendel-doft-pynt och lila stenar. 
Jag är inte helt nöjd med resultatet men på 5 minuter är det ok :) och sen ska jag ha vita större ljus i den sista.

Jag tror jag ska ta ut stenarna som flög med i farten och bara ha lila och vitt :) (och sen kanske ett varmeljus under min chokladfondue)

Det luktar gott i hela vår lägenhet nu ;)Cykelløb i Helsingør

Kasper skulle cykla ett cykellopp här i närheten idag och det var även hans första riktiga cykellopp. Det som var roligt med att kolla på det var att dem cyklade förbi många gånger, och innan Kasper hade starttid så cyklade dem som har licens som cyklar för att samla poäng. Det var en blåsig dag och solen titade inte fram allt för ofta men det var mysigt, men det är något speciellt med triathlonlopp dem är lite mer organiserade och lite mer publik, även om det är lika många deltagare som (iaf detta lopp)...
Här kommer en massa bilder...Licens ryttarna kommer cyklande


Det var små barn som också var med och cyklade (bara 2 varv dem vuxna 6)! Alltså dessa barn, vissa svor och hade sig och så hade dem cyklar som kostar mer än min :/, men söta var dem när dem kämpade upp för backarna.


Starten går! Dem skulle cykla bakom en bild den första biten därför ligger Kasper och Saaby cyklar (klubben) långst bak :)

Men problemet var att bilen inte alls körde så sakta som den skulle så dem kom aldrig upp till dem första :( så det är något han ska lära sig till nästa gång att även om man ska cykla bakom en bild i starten att ligga FÖRST..

ÄLSKLING ♥

Älskling som ligger först!Det såg lite mörkt ut ibland, men färgerna var riktigt fina även om det var mörkt, regnet slapp vi för men inte vinden. Jag fick ha Kaspers jacka över mina egna träningskläder.

Spurten in i mål!!

Älskling in i mål :) (haha man kan se skillnad på mina bilder, dem jag tar seriöst och dem jag tar i farten, och så klart är det dem jag tar på Kasper som är i farten då jag vill hinna ropa på honom)

Update: Det är alltså inte roligt att lägga in bilder här, kvaliten blir ju super dålig :/

 
 
 
 

"Det ser ut som en 3 åring har gjort den"

Idag har jag gjort min livs första kaka med sugarpaste, och vill ni se resultatet? haaa det är nästan så jag inte vill ge er resultatet men för att det var första gången och jag alltid ska välja något svårt först, så får ni en liten bild ;)

Haha jag skrattar bara så fort jag ser den, den är ju faktist lite små gullig också, men jag skulle inte riktigt vilja ha denna i mitt cv ;) Men man måste börja någonstans och jag började här....
 
Men mandelmassa är mycket lättare att arbeta med,  det var väldigt svårt att få sockemassan att sätta sig fast (då man igentligen ska lägga det uppe på en kräm). Sen att jag hade gjort ett Lamm ja det kanske man inte riktigt kan se att det är ;) jag tycker det ser ut som en hund just nu haha gjorde det väldigt svårt att få till det. Han hade ett utstickande huvud som inte var det lättaste.
 
Det jag är nöjd över är att jag faktist klarade av att göra den klar, med tanke på mitt tålamod, men det är något som jag ska öva mig på och så behöver jag en massa verktyg för blommor kan jag INTE göra och utan några verktyg blev det ännu svårare så Johanna 3 år har gjort denna fin va? haha 
 

Jag har blivit mörkhårig :)

Mitt hår har varit en hel katastrof under en längre tid ;) och nu fick jag äntligen chansen till att göra något med mitt hår. Då min riktiga hårfärg har blivit mörkare och vi drar oss till kallare dagar och mindre färg på oss ville jag inte göra våriga ljusa slingor i mitt hår utan jag ville bli lite mörkare, vi försökte ta utgångspunt i min naturliga hårfärg, så det blev brunt med lite ljusare slinger uppe på för att få det lite mer naturligt och fint ut. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och jag trivs väldigt bra i lite mörkare, så bra att jag kan tänka mig lite mörkare nästa gång haha ;) Jag tycker det ser fint ut nu med alla höstiga färger.
 
Här är en dålig bild på håret ska visa er bättre sen, Det är inte så stor skillnad som det ser ut att vara uppe på och nere, utan det är bara ljuset som är så starkt uppe på där ser det nästan blont ut ju ;). Men jag kommer med en bättre bild sen :)

Träning

Nu har träningen börjat för min del igen, jag tog två dagar "fri" men nu är jag på gång igen och vilken lycka :D löpning 5 km i lugnt tempo sen ska jag enligt Rasmus schema cykla, får se om jag inte gör det här hemma i stället då vädret är "#€%&! blåsigt, så tror det blir på hometrainern, vilken lycka att ha den alltså <3

Träning i all ära men vad är träning utan mål?

Att träna efter att nå sina mål, att se när man klarar sina mål är något av den bästa känslan som finns... Träning i all ära men tävlingarna är så värd all slit att se sina mål bli genomförda, komma på en 9 plats, 15 plats och få en 4 plats är något utav den bästa känslan. att vara så utmattad att man inte klarar av att stå när man kommer i mål, att ha en sådan endorfin att man bara sprutar av glädje samtidigt som man är så trött i kroppen är en av de bästa känslorna man kan ha. Det är så man vet att träningen man gör har sina resultat. Träning i all ära men vad är dem utan sina resultat på svart och vit i en tävling.
 
Våra tider ifrån lördags så såhär ut :)
Johanna Lind
Simning: 00:15:21
Cykling: 00:38:42
Löp: 00:25:13
Slutresultat med skiftzonerna: 01:23:36
 
Det menas med att jag sprang 40 minuter snabbare än mitt 5k rekord så nu har jag en ny tid att slå :)


Att ge sig 110%

Det var helt sjukt roligt att ställa upp i lag, hela tiden var vi på max för någon i disciplinerna, jag vad på 110% på löp, precis som förväntat men oj oj oj vilken tid vi fick... Vi kom i mål på 1.23.36 och detta en HEL Sprint distans, löp på våra klockor blev 4,9 ;) det är personligt rekord för alla i laget :) det har inte kommit upp några mellan tider så vi vet inte hur snabbt vi sprang på. Återkommer med det. Vi hade 3 min till en första plats och 2 min till en tredjeplats men en fjärdeplats är vi glada över :D


RSS 2.0