Det blev 90 km till :)

Idag cyklade vi 90 km till men idag var det i dk och en ganska så platt runda så det var inte lika jobbigt som förra söndagen men fortfarande jobbigt såklart :)
så det blir en tidig söndag för att sen jobba tre dagar i Danmark är det röd dag på fredag och inte på tisdag :) ganska bra att de inte har det på samma dagar för då hade ju både dk och Skåne blivit invaderade med folk ;) hihi nej men det kommer jag nog få ta tillbaks om det nu skulle vara att jag hoppar över och jobbar i Sverige istället för här, då hade jag nog velat att dem har det på samma dag. Men nu är jag så trött så all denna text har ingen mening alls så hoppas ni får en bra kväll :)
Mina armar!

WOOOW, jag simmade 750m på 13 minuter, eller rättare sagt 12,58 ;) (med våtdräkt) UNDERBART det är den tiden jag (lite) har räknat med eller helst hade jag velat 11 min rent. Men jag fick faktist 13 min på enkelsimning (ingen framför mig) Det gör väldigt mycket att simma själv eller om man har någon framför sig :) och så var detta bara träning tror jag får en helt annan ork på tävlingarna och på 8 veckor ska jag nog få ner farten lite :). Min underbara kille klarade nästan av att simma hela vägen tillsammans med vår tränare, tror han slutade på en ca 10 minuter :) min duktiga kille.


Mindre hjärnceller

Igår simmade jag för första gången med min våtdräkt, det är så mycket jobbigare än utan men det går också mycket fortare jag ligger som en liten flytdocka uppe på vattenytan, men jag har också stora problemem med att inte flyta iväg så det blir en massa armträning för mig nu för fler muskler i armarna behöver jag.

Vi skulle simma kamp träning igår igen men det var första gången med våtdräckt (tar 10 minuter för mig att få den på och 1/5 minut att få den av, bdw) Johnny hade hängt upp "bojar" som var våra "rundningar", Johnny hade gjort klart för oss att vi inte fick pipa över att få en arm eller fot i huvudet om vi inte ville det skulle vi bara lägga oss bakom alla.
Jag sommar tillsammans med tre killar och tre tjejer i första heat, allt går bra men min älskling vill ju inte slå mig så han tar det lugnt när jag är sidan om (som var ganska ofta) men istället för att slå ner mig slår han ner de andra tjejerna haha så söt, jag körde på tekniken att simma över alla ;) det gick väldigt bra, men självklart fick jag också några armbådar och fötter i huvudet igår, bara inte av älskling :).

Så jag är redo för sommarens kamper i vattnet ;)


åå dagen slutade bra :)

Jag klarade av att springa med SIGMATRI idag även efter söndagens tuffa cykeltur i Sverige, har inte skrivit om den här men det var något ut över de vanliga, vi cyklade på hallandsåsen och ni som inte vet var hallandsåsen ligger eller vad de är "känt" för så är det sinna backar, det ligger vid båstad för nästan alla vet väl var båstad ligger ;)?
Vi cyklade ca 90 km på en fyra timmar, utan några större pauser, max paus var på 5 min så det var en riktigt tuff söndag, men också en riktigt rolig söndag för hur ofta pressar man sig själv på det sättet och utvidgar sina gräner ännu mer? ;).
Så att jag klade av löpningen idag är ett under och riktigt bra för min träning, jag tog inte i till 100 men jag följde med dem andra och sprang bara 2 små runder mindre än de andra vilket är riktigt bra :) och det var inte bara jag som var trött efter i söndags, nästan alla som var med var det :) 


Vi har fått våra SIGMATRI myströjor (alltså tröjor som vi ska när vi inte tränar) ursäkta för en konstig bild men det var den enda jag fick med Kasper ♥

Igår var en riktigt dålig dag.

Men den slutade iaf riktigt bra med att älskling kom hem med massa godsaker och mys för att få mig på bättre humör :) underbara kille <3
Idag har varit en lite bättre dag men jag hoppas att den slutar lika bra som igår, för då kan ju bara morgondagen bli super :)? Eller (positivt tänkande här va..) men som min älskling sa igår, man måste få nergångar för att man ska kunna njuta av uppgångarna, och ler du åt värden kommer världen le tillbaks. det är ju så man får se på det :D så idag ler jag åt världen med det största leende man kan ha.. :)


Ooomygod!Igår blev det träning för hela slanten, Jag började eftermiddagen med en liten cykel tur på 26km sen på kvällen bar det av till simning med Sigmatri i 1 1/2 timme.
I Maj börjar vi simma utomhus (open water ) om temperaturen har blivit 13 grader. Som det ser ut nu, måste det bli riktigt varmare om temperaturen ska komma upp i det på två veckor :( 

Igår skulle vi träna "Startträning"/"kampträning" träning där vi alla startar samtidigt och ska runda en "boj" i mitten och sen tillbaka vilket gör att alla "slås" om att få komma först, riktigt roligt men riktigt jobbig, som vanligt är jag även själv tjej på torsdagarna så jag fick kämpa med alla killar att komma först jag kom två en gång ;) wiiho men då hade killarna också kommit i någon kamp bakom mig :p Det är riktigt bra träning inför våra tävlingar i sommar för på vissa tävlingar är det en kamp att komma fram då alla hoppar i vattnet samtidigt och många vill ju komma först, så några armbågar i huvudet kommer vi få räkna med ;) så lika bra att vänja sig redan nu på träningarna :) Sjukt roligt så jag kommer lätt komma på alla simträningar framöver.

Vi gjorde även en annan "lek" där vi hade fått varsin boll i en speciell färg, jag fick en stor gul boll medans killarna fick en liten boll :) det gick ut på att vi alla skulle börja samtidigt och sen fånga vår boll och lägga i en korg, men bollarna kastade inte Johnny ut förens vi hade börjat simma så jag hade alltid oturen att min boll kom på andra sidan bassängen och ligger man då i mitten är det svårt att ta sig till sin boll.
Visst jag är snabb men inte snabbare än killarna som är där på Torsdagarna så att simma framför alla är lite omöjligt för mig så jag fick alltid simma bakom alla vilket gjorde att jag förlorade :( Men nu är jag ett steg förre alla tjejer på Onsdag så då ska jag allt vinna över dem ;)


Längtan till utlandet!

Det finns många saker man längtar till, Semester är en av dem, Vi var precis i Båstad jag vet men det var 1 1/5 dag bara en övernattning och helt underbart ♥  Men just nu Längtar jag till varmare brädgrader, sitta på en varm uteservering och drick ett glas vin, Hugo (Champagne med vit vin och mineralvatten plus lite mynta eller är det citronmeliss? aja skitsamma god iaf) eller en god öl tillsammans med älskling. Det besta är att det bara är en månad tills vi åker till Tyskland på en liten cykel semester tillsammans med mina svärföräldrar och veckan efter åker vi till Sverige och Motala :D (och då är det ju varmt i Sverige får man iaf hoppas på) åå Jag blir helt lycklig bara av att tänka tanken på att det inte är lång tid kvar ♥  och så har vi juni och juli nästan fullbokat med DM löp runt om i Danmark ♥ så en långsemester blir inte förrens i Höst men vem behöver det när man har små semestrar hela tiden :)


Nedförsbacks träning!

Idag fick vi 11,7 km i benen, vi fick det i form av en träning i nedförsbackar, men alla vet ju att: för att få nerför måste man även få uppför ;) så vi skulle springa en runda som började uppe och slutade nere och sen skulle vi "lunta" ( springa långsamt) upp igen. Att springa nerför är väldigt jobbigt men ska ta i på ett helt annat sätt och kroppen spänner sig annorlunda så det är inte riktigt dans på rosor att träna nerför ;) men det är en riktigt bra ide att träna både uppför och nedför, för annars kommer man ta ut sig på onödiga rörelser. Så ut med er och spring i nedförsbackar men glöm inte att ni ska upp också ;) och ni ska inte GÅ upp ni ska springa (sakta) upp :)


Underbara vår

Bara för att solen lyser betyder de inte att de är varmt, bruuu så kallt det är. Men nu ska jag heja min kille mål på en 7,5 km runda inne i Köpenhamn :)


Jag blev klar :)

Nu ska det bara sändas in :)


två dagar på mig!!!

Jag som tyckte jag hade mycket tid på mig för två veckor sen, och nu har jag bara två dagar kvar att komma på en "uppfinning" som gör vardagsmotionen roligare, och det värsta är att jag har en idé men den idén är väldigt svår att få ner på ett papper, jag skulle vilja vara bättre på att rita/skissa snabbt och sen vet jag inte om den klasas som en "uppfinning":(..

En fråga till er, vad hade ni vellat ha / se / uppleva, om vardagsmotionen skulle bli roligare? eller vardagsmotionen är där bara utan att ni behöver tänka på den?

animation makerTillbaka till vardagen!

Nu är vi tillbaka i vardagen, det har varit två veckor med lite lite träning och en påsk bara med mysigheter utan någon träning (för mig eller jag fick lite träning av att gå i påsken och jag har simmat lite)  
 
Det var helt underbart på Hotel skansen, problemet var bara att man blev för avkoplad så man blev helt trött istället. Så springningen igår gick inte ALLS bra :( så nu blir det tillbaks till det aktiva livet igen för vist var det
mysigt att bara äta och ta det lugnt hela påsken, men jag kände mig faktist inte helt pigg förren igår efter träningen, säga vad man vill men piggast blir man av att träna :)


Havsutsikt!

Jag älskar havsutsikt, och vad passar då inte bättre än att få det i Båstad.
Jag fick två behandlingar som var helt underbara hon hade satt dem samma så jag först fick jag kroppsbehandling sen fick jag en underbar ansiktsbehandling. Hela min kropp är mjuk och luktat gott ;) (eller det gör den alltid men extra nu ;) )
Nu tar vi det lugnt innan det blir tre rätters :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/213676/images/2012/pic_197068416.jpg" class="image">


"Everyone is an athlete. The only difference is that some of us are in training and some are not!"

Phil Maffeton

GLAD PÅSK

Jag hoppas att ni alla får en mysig och bra påsk. Nu åker vi på spa :)


Vatten i massor!

Glad påsk på er!
Jag har en jobb dag kvar sen blir det fem dagars ledighet, i Danmark har vi nämligen röd dag även på torsdag :)


Sport?

Det där med att skada sig i sport?
För några veckor sedan fick Kasper en skada på sin akillessena, så han inte kunde träna på två veckor men med hårt massage och massa heatloation och MSM blev hans akillessena bra...

Men det där med cykling, det kan vara en väldigt farlig sport om man tänker efter, för vad har du för skydd på sig när du kör i 30km/h ? du har en hjälm men ingenting annat som skyddar dina ben i kroppen. och du cyklar på en cykel som har däck lika tunna som din tumme (ok nästan). Men så fort det är blött blir det som en isbana för din cykel.

Kasper kom hem igår efter 4 timmar cykling med vår tri klubb, han hade den där minen cyklingen gick bra men men men, självklart hade han trillat i en rondell, han kom ut på de vita vägmärkena i vägen (som är svinhala efter /eller under regn) och hade trillat, han sa att han inte hade så hög fart och det kan jag se på hans skador att det faktiskt är sant då han "bara" kom hem med lite blåmärken och skapsår.  Det hade kunnat vara så mycekt värre, blåmärken och skapsår försvinner ganska fort. Nu är han ute och cyklar med sin pappa, var tror ni mitt hjärta sitter? ok jag ska inte vara så orolig med man kan inte riktigt låta bli... och jag vet att han tar det försiktigt.

Men jag tycker inte att man ska sluta med sport bara för att man skadar sig lite för sporten ger så mycket mer än vad de där skadorna gör. Du kan ju bara trilla och bryta armen bara av att gå utanför dörren.RSS 2.0