Snö?

Jag älskar snö, jag vill ha massor, stor och fluffig vit snö, men (detta menet hela tiden).
Jag vill inte ha det längre än över jul och nyår, kanske fram till  mitten av februari men sen, sen får de gärna försvinna, försvinna snabbt så det inte blir slask. Fast så ligger tyvärr inte situationen till, Nere i Helsingborg/Helsingör har vi ingen snö på vintern kanske i en vecka (och då är det inte mycket nu för tiden).
I Sunne är det snö, vilket är roligt, Fast den är här uppe alldelses för länge, förra året var den här ända till mars, slutet av mars var nog all snö borta kommer inte riktigt ihåg men det var sjukt jobbigt.

Jag kommer ihåg det nyår då Jag och Louise var nere i Stan för att fira, vi går upp till Kärnan (jävla många trappor för att komma upp till alla där uppe, Upp gick fint, men att sen komma ner gick fort, och väldigt roligt,. Det var så sjukt mycket snö (för att vara i Helsingborg) att det inte fanns några trappor kvar utan de var helt snöfullt, och jag och Louise som har klackskor gick detta riktigt fint för, jag börjar med att trilla och drar med mig Lousie kommer på benen igen men då ska Lousie trilla och dra med mig och så höllt vi på tills vi var nere ifrån trapporna fort gick det, fast ont? ja det var iaf sjukt roligt. och något jag fortfarande kommer ihåg. (nu tror jag nog mamma kommer skratta då jag inte har berättat detta för henne ;) ). Men jag skulle jätte gärna vilja ha lite snö på nyår det blir roligare då. och på julafton det hör nästan till, fast inte för oss skåningar :(..

Lite rörigt inlägg men om ni inte fatta så vill jag ha snö, Jul till nyår, sen gone..



Kommentarer
Postat av: Bloggen om Fröken Mandelström

Ja, snö fram till den 1 jan och sen får det gärna bli vår. Håller med. =)

Gillar dock inte kylan.



Ha en fin dag. =)

2009-12-16 @ 06:40:24
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Bloggen om Fröken Mandelström

De som har provat Hanky Panky säger som du att de är väldigt sköna. Vill ha, kanske får unna sig i juletider. =)



Hoppas du får en fin dag.

2009-12-17 @ 09:44:28
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0