You have to put you name on it..

Studentmössorna har kommit idag, Jag, Johanna R och Oliva vi var dem enda i klassen som fick Victum (namnet på vår skola) med stor Text medans resten som hade tagit Victum på studentmössan fick det med små bokstäver som (enligt mig) var finare, men jag kommer nog att tycka den är fina snart den ahr redan nu blivit lite finare hehe hur den nu har kunnat bli det. Men min storlek är jätte miten jag känner mig som en pigme de är storlek 53 men jag hade inte kunnat ha en större för då hade den flygit av mig. Fint om jag hade sprungit ut och så när jag är nere vid kärntrapporna så uuups där trillade mössan av. haha. Wiie så nära det är nu först balen och sen veckan efter blir det studenten.. kom gärna och kolla den 8 juni i Helsingborg vid kärnan ;)

Men men nog om de snart ska jag har förhör, kan typ inget av det men jag kan itne plugga nu ihäller för då kommer jag glöma allt som jag redan kan. så vi får se vad som händer. kanske bara klarar G men de får gå..
Jaha vad ska man sen göra när man kommer hem plugga till Matte provet i morgon eller? jag kan ju göra mina psykiatri frågor med elelr idrottsarbetet som allt ska vara inne på fredag, elelr provet är ju i morgon.

Kommer bilder om hur studentmössan ser ut lite senare.
Måste gå och plugga lite nu till matte provet i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0