att ställa om klockan är jobbigt.

Min kropp har inte vant sig vid att vi har ställt om klockan känns det som är riktigt trött på morgonen även om jag lägger mig som vanligt så vill inte min kropp vara pigg, jobbigt då jag bara får stressa på morgonen istället :(.
Kommer bli en lång dag på skolan idag igen, men hoppas ni får en fin dag i solskenet :).

ow vill ner i sängen igen ögonen går i kors :S.


Ojskipojski...

Alma löv snart, det innebär med andra ord sena dagar på skolan men idag var vi hemma redan vid fem halv sex :)
Men det kommer bli snyggt, vi har även en fest som vi planerar i skolan som vi ska ha snart även den kommer bli grym, synd bara att inte så många är engagerade typ fyra stycken, men men då får bara vi planera allt istället ;).

owe så trött jag är, har haft Engelska hela dagen idag sjukt roligt, vår lärare är helt grym hade velat ha en sådan lärare hela min skoltid, då jag inte har gillat min lärare i engelsa på gymnasiet och innan dess bara åttan och nian som jag har gillat läraren.
Men riktigt roligt att ha en duktig och rolig lärare :). vi ska ha engelska hela denna terminens slut.

......

godnatt


kuber gånger tusen.

Har varit i skolan från halv två till nu, så ganska så trött och det ända vi har gjort är att ha är kuber, fast jag har skurit tejpen åt alla så min högra hand är utsatt för en hel del som tex har  jag fått en vattenblåsa som gör ont men sådant händer,. men duktiga har vi varit då vi har gjort runt 580 kuber på en dag både först tagit ut mallen på kångsbergsbordet och efter det gjortt kuberna. det är till Alma löv utställningen som vi ska vara med och ställa ut på som vi ska använda kuberna till.
Nu är jag sjukt trött så ha en mysig kväll.

Kram


Savner!



Snart är det påsk,.

Avslutningsfest.

Hej hopp!!
Jag har försökt att skriva ett inlägg igår men gick ju inte :( så hoppas att det går bättre nu.

Igår var det tjejmiddag hemma hos Karin och sedan begav vi oss till Selma spa.
en minnesvärd dag och kväll med dans och umänge. :).

nu är jag trött och kollar på konståkning men jag borde städa min lägenhet lite ifrån alla skol pappaer.


Hemma lite snabbt.

gud vilka föreläsare, HC var ju helt sjukt rolig Eric med, plus alla andra föreläsare var med bra.
Men nu ska man finna Erics bok eller två av dme vill jag lätt ha dem verkar sjukt roliga.

ni som inte vet med Eric ericson är så är han:
en reklamskolad konstnär och författare, gjort riktigt snygga böker men en som var sjukt dyr :(
Det var riktigt roligt att höra på Eric och hans böcker fick han fram på ritkigt bra sätt och även sin konst då han hade åkt till sesilien och skapat en bok från en kulturel by eller bvs har varit en by förr i tiden, som inte alls många åker o besöker. tyvärr.

HC Ericson har jag skivit om innan då vi var på en av hans föreläningar innan och har jgort uppgifter till honom, men ni är nog en del som inte vet vem han är, men HC är en professor i grafisk desig och en av sveriges ledande grafiska formgivare, har vunnit ett antal priser. en speciel person men sjukt rolig och härlig människa.
får en till at få många idéer och tänka sitt eget.

så med andra ord har min dag varit helt underbar och riktigt rolig. nu blir det lite "fest" och i morgon blir det ju avslutningsfesten för treorna så mycket nu dessa dagarna. men bara bra då går tiden fort.

Symposium!

Kommer vara borta hela eftermiddagen på Selma Spa, bussarna går vid 11 45 upp dit. 
Vi fick potatisgratäng med kallstek till Lunch hur ofta får man det?? ;) 


Ne vill bara säga att jag älskar min lilla prins Kasper ;) 

Denna låten spelade han för mig ;) så sött, mitt lilla godis..
(men nu är den till dig babe..)

Fika!

Var och kollade på lite klänningar tills på fredag och hittade som tråkigt nog en klänning som var i rosa och sjukt snygg.  ingen bild på den än men snart då kommer även skorana (som köptes för någon vecka sedan).
Nu är det knäkebröd och vatten som gäller hahah nej då om det hade varit så illa hade jag NEVER EVER köpt klänningen eller något sådant. så inte vara oroliga..

Fick en klipptid hos min frisör i Hbg :) i påsk redan men det blev en liten uppdelning slingning och sen ett uppehåll och sen klippning :P..  men jag fick iaf en tid, o det är sjukt bra, är så trött på mitt hår nu, (vill inte gå till någon annan då jag har gjort och nu är jag rädd om mitt hår )

Mitt internet är så segt kommer inte in på allt och de bara är så ucch  gillar inte alls telias mobila bredband ett Big no no, enligt mig.

I morgon är det ingen skola utan vi ska på symposium, först portfolioworkshop på Broby sen blir det några föreläsningar på Selma spa. De som kommer komma är b.la Hc Ericson, Eric ericson, Sven prim, mm reklambyråer o lite sådant.
ska bli roligt, spännande och nervöst fråga inte varför nervös men ja,..
Även på fredag kommer treorna att ha sin examen så på deras fest efter middagen är vi välkommna till så det är då jag ska ha klänningen :) så tomt det kommer vara på skolan när alla bara kommer försvinna tvårona är på praktik och treorna gått ut. ja blir vi ettor och gymnasiekidsen :p tss.

nu ska jag bort ifrån datorn och läsa..

Kram


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och det kommer vi att spendera med våfflor hemma hos Elvira, även morotskakan som vi bakade igår kommer ätas idag. Blir till att träna senare idag ;) 

nammie
visst ser det gott ut :)  

(bilden är lånad ifrån google.se)

Nu väntar våffeljärnet på oss. 

Mamma och Kents kök..


(klick bara bilder så klicka om ni vill ha större)
Såhär snyggt ser deras kök ut, spisen är ju något utöver det vanliga vem har gasspis med sex plattor?? och en ugn där man kan baka hur mycket som hälst i ;) ( eller blir nog mer mat för deras skull)
men kaklet är de ultimata rött rött och rött snygt. på bilden nedan ser man mer hur kaklet ser ut. de övre är lite suddiga. tagna med mobilen.

så fint :)

(bilderna får ej koppieras) orkar inte sätta vattenstämpel.



god natt  :D

Nu ska jag och Elvira baka!!

Det kommer att bli Morotskaka och i morgon blir det våfflor iomed att de är våffeldagen i morgon. :)
hela klassen ska hem till Elvira och äta :) vi får se hur många som kommer men hoppas på många.
Men nu måste vi införskaffa oss lite till bakningen.

Hoppas ni har en mysig dag i solvädret..

Kram


Det är ljust klockan sex.

Igår när jag fortfarande sov hos min älskling och vaknade till hanns klocka på morgonen, var det ljust ute, kommer inte riktigt ihåg exakt vad klockan var när den ringde men runt fem på morgonen och då började solen gå upp, när han se kom in och sa hej då vid sex tiden så var det helt ljust ute. Tänk i sommar då det även är ljust till klockan tio / elva  :)  Man blir ju mycket piggare om det inte är sådär bäck mörkt hela dagarna. 
Jag går upp runt sju på vardagarna och det är med ljust ute då men inte trodde jag att de började redan vid fem ;) sniff.  


Ha en mysig dag i vårvädret :) 




Kanske lite uppdatering?

Detta skrev jag igår men det kom aldrig upp ...

//
Nu har jag kommit tillbaks till Sunne efter underbara dagar hos min lilla skat.
det har varit mys mys och mys, fast att Kasper var tvungen att vara och läsa till ett examens prov han har snart.
det har varit helt mysipysigt vi var ute och åt brunch på både lördagen och söndagen, lördagen var det bara jag och Kasper som åt vi fick en jätte god frukost med frukt, musli, toast, fralla, korv,bacon,ägg mm nammie och så fick jag iskaffe sååå gott.. skat bara köpte det till mig då vi hade kommit fram till att vi hade 20 minuter på oss innan hans tåg skulle gå til kbh, så han ville ha lite kaffe men jag ville inte ha något men fick denna goda kaffe umm nammie fick den i söndags med. det var (kolasirap, vanlijglass och kaffe och så isbitar). i söndags var vi där med, Marianne (svärmor) Mette (kasper syster) och Morten (Mettes pojkvän).
Älskling har burit runder på mig jätte mycket i helgen, man känner sig som en liten fjäder, vilket är underbart mysigt.
Igår gick world trade Center på dansk tv2, hade varit hemma hos mamma och sen pappa lite igår (söndag) men skulle hem och kolla på filmen :).
så en sammanfattning på helgen = mys.
 

Kolla vilka fina tulpaner jag fick. de stod så fint på bordet :) plus en städad lägenhet :D.

Danmark!

Idag åker jag hem, hem till min älskling. 
åker med ett tidigare tåg så är redan i dk vid halv nio :) skönt. 
Vi har haft lektionen nu där vi ska göra en RGB bild till grå skala, vi ska ven göra en dokumentation om hur vi gick till väga med att göra bilden från RGB till grå skala. 

Nu slutar vi snart lektionen så får passa på att göra klart och skicka bilderna till läraren nu :) 
dessa bilder ska tryckas i Flexo. :) 

Lär inte skriva här i helgen så hoppas ni får en mysig och fin helg. 

Kram Kram

Kalibrering

Hello : )

glad glad glad, sol sol sol. 
Vi skulle inte alls göra om bilder till gråskala idag utan vi hade färglära mycket intressant och sen nu idag har vi lärt oss hur man kalibrerar hårdvara (skärmen).  Ska ta med min dator nästa vecka och få den kalibrerad. 
Ska sitta litet i skolan och arbeta sen ska jag ut i solen den underbara solen som tittar fram :) 
Vi har i uppgift att hitta en bild som är 300 ppi och är 10 x 10 (tror jag)  stor som vi ska arbeta med i morgon. 
Antingen tar jag en av mina egna bilder eller så hittar jag någon på sxc.hu en mycket bra sida om man vill ha gratis bilder som är lagliga att ta och arbeta med. Men det blir ju mer personligt om jag tar en av mina egna bilder men då måste jag hem och inte glömma mitt USB.
 bild
Bjuder på denna bild, för solen skiner och jag är glad.. (ingen bra fokus i bilden :( )







Sol sol soool :D:D:D

glad och det ska bli sol i helgen med :D i dk med, jag årker i morgon efter vår sista lektion som är vid tolv så är hemma redan vid halv åtta :) istället för tio så det är skönt.
Idag har vi prepress hela dagen igen och vi ska gå igenom gråskala (även de till tryck) så blir nog roligt..


:)

(Helsingborgs hamn) foto Jag.

Video..



Ja, på youtube kan man finna allt. men detta??
Ta det med en nypa salt,. den är bara en rolig film eller mer sjuk..

Illustator!!

Hur är det med er idag?

Sitter i skolan nu och har gjort klart Kalle Anka uppgiften vi har haft nu i två lektioner i Illustator vi skulle rita av Kalle Anka och göra han tryckbar.
Nu har vi inte så mycket kvar för jag har blivit klar med lille Kalle Anka och vi har hela denna lektionen kvar till att göra klart. så får kanske ta och fixa till lite små grejer.

Solen skiner och det är varmt ute, satt ute i solen innan idag på lunchen och bara njöt av att man inte frös.
våren har kommit. äntligen.

Nu ska jag fortsätta o se om det finns saker att ändra eller göra lite annat skolarbete.

Ha en fin dag i solskenet :D


------
Här kommer bilden på min Kalle Anka jag har ritat.


och så bort se ifrån Pixelskadan som bildas när man laddar upp den här på bloggen.


Do i have to say anything?







i´m missing. <3


Solig vecka.

Hela denna veckan kommer det att bli sol känns mycket bra :) då kanske snön kan få smällta bort nu.
Ja hade tänkt att arbeta lite hemma nu på förmiddagen för vi har ingen lektion, jag har suttit i skolan innan med det men inte tänkte jag på att jag arbetade i CS4 i skolan. Så jag kan inte göra så mycket nu här hemma för det negativa med CS4 är att man inte kan öppna det i pogram som är äldre och jag har bara CS3 hemma :( vilket resulterar i att jag måste till skolan och antingen göra klart allt där eller sparade i en CS3 fil, fast då kan jag ju lika gärna vara i skolan och arbeta med det.
Så vad ska jag göra nu istället? damsuga lite kanske?

Det blev ingen bowling igår men vi satte oss på en pub istället och bara tog det lugnt.



Redovisningen slutförd.

Heeej :D 
Nu har vi redovisat hela dagen och min rumpa gör ont. för de stolarna vi har i det rummet vi var i gör ont att sitta länge på och min stackars rumpa vill ha det mjukt. 

Vi var näst näst sist men det gjorde inte så mycket, det enda lite så negativa var att vi backade och gick längre back ju längre vi hade pratat :P haha det hade vi gjort utan att lägga märke till det själva, men när han påpekade det så insåg jag att jag nästan stod inne i väggen plus på en OH apparat haha ;) sådant som händer. 
Jag orkar inte riktigt skiva om vårt arbete nu men det gick bra och possitiv respons :) nu ska vi bara skicka det till ord och bild en reklambyrå i karlstad som skulle varit med men kunde inte komma men som vill ha våra arbeten iaf så vi skulle skicka ner det till dem :) 

Nu ska vi bege oss hem, kanske bowling i kväll som ett avslut på detta långa arbete.. 


 

Allt klart :D


Nu har jag fått alla uppgifter utav Thomas och  jag har skrivit ut allt :D blev i en fint liten spiral och nu sitter jag och övar på presentationen, hade tänkt att sätta mig ute i solen här utanför skolan man kanske får in det snabbare och hittar bättre ord då istället. 
Vi har även satt ut vad var och en av oss ska säga så nu är det bara att vi ska öva en gång i morgon bitti innan redovisningen är så vi även övar en gång tillsammans, så ska nog den med gå bra. 

Nu vill jag ut i solen så ska inte sitta här inne vid dator längre.. 
Ha en underbar dag i solens strålar 

:) 
Ett lycka till kanske vi lär behöva tills i morgon.. 






Bilder ifrån Unicef.se och sxc.hu


söndag!

Hej :)
Det har varit helg men det känns inte riktigt som att en helg har varit, vi har varit i skolan som vanlig och jag ska dit idag igen och skiva ut de sista.
Typ alla skulle till skolan idag och skriva ut och det värsta är att, skrivaren är i sönder,.
kan ta lite snabbt om vad som har hänt med den för de är faktist lite roligt bara lite ;) bortser ifrån att alla ska skriva ut nu :P  I torsdags var det någon som skulle skriva ut på OH papper men de enda var att de inte var till creon (vår skrivare) så de smälte, innan teknikerna hade fixat kommer någon annan och skriver ut på aldeles för tjockt papper än vad creon kan ta ;P så nu är det ett resultat i att vi   inte kan skriva ut på över 200 g OM creon är snäll går det, min fasa är att den går isönder HELT och vi inte kommer kunna skriva ut vår dokumentation :/ för den kommer inte kunna laga den förens tidigast i morgon (måndag). de är i morgon vi har redovisningen. jag bara skrattar åt de för de är alltid någonting med den skrivaren när vi ska skriva ut saker. haha.. bara jag fåt ut min och thomas dokumentation så är jag glad.

Kram Kram


Man blir så glad.

Hejsan hoppsan på er alla glada små fiskar..

Kvällen igår var mycket rolig, vi var först på Grand (isa) och spelade ett sällskapsspel, kommer inte ihåg vad de heter men en blandning på, pictionary, Tp, charader. det var väldigt roligt och tog oss tre timmar att spela :) sen gick vi vidare till the manison en rolig kväll men vi skulle ju till skolan idag och arbete så det blev en lugn kväll.

Jag är så glad, de bästa vännerna man kan få, en pojkvän som jag älskar, som jag dessutom fick en liten påminnelse om att de bara är 3 månader kvar tills jag flyttar in till honom  i ett halvår, (på praktik) oj oj oj kan man vara lykligare? 
I don´t think so.

Ikväll blir det melodifestival, förmodligen hemma hos mig, städa undan lite kläder kanske? ;) Behöver större garderob får ju inte plats, :(
nej nu måste jag ta ett ryck, iaf ta på mig lite kläder och bege mig till skolan,. =)


byee.



Denna dagen började ju bra..

Hej!!

Hoppas att inte ni hade en såndan här uch morgon, min hårfön lade precis av och bara halva mitt hår är torrt, det är minusgrader ute och mitt hår kommer bli is och jag kommer bli sjuk :( vilken början. tur att inte de är redovisningen idag.
får väll skylla på att de är fredagen den 13 idag :(..
vad ska mer gå fel, vad mer kan gå fel. mitt hår måste bli torrt anars blir min hårbotten, inte så roligt :( ow.

inte nog med det måste jag gå till skolan om 15 minuter och jag sitter här och fryser över att bara kolla ut.

hehe nyss gick redbull reklamen på tv och den bara påminner oss så mycket om vår tv reklam på tap project (där vi har fått vår idé ifrån)  tänkt så roligt det hade varit omman såg sin egenkampanj ute på stan och på tv.. något att längta efter.


If you jump I jump, beacuse you are my love!

HEJ HEJ :D

har suttit i skolan hela dagen idag, satt kvar i skolan tills klockan blev nio men nu är men även klar så det känns väldigt skönt bara höra med Thomas imorgon sen är vi klara med att börja förbereda presentationen, och bara hoppas på att den kommer gå bra. (Presentationen är på måndag)
jag känner mig inte alls så stressad som jag har gjort de andra gångerna, känns mycket bra, även om jag är kvar på skolan länge menas inte det med att jag har så mycket att göra som gör mig stressad, det jag hade kvar idag var bara att scanna in skisserna och skicka över de till Thomas och lite sånt små fix med dokumentation. så det känns relativt bra =). (vi har allt på Thomas dator där av att jag skickar allt de jag gör till honom, så en sak som är säker, är glömmer han datorn på måndag, ja den tanken vill jag inte ens tänka på ;) hehe.. vill med ha en mac :( ..


Mina tankar är långt bortom detta land fortfarnade och min längtan till nästa helg är stor, owe, det går inte att beskriva med ord,.

Ven , (en ö utanför helsingborg för er som inte vet va ven är. )

vill ha sommar och sol :)

blå himmel.

nu börjar jag bli väldigt trött då alla ord går in i vartannat så godnatt..


Nej!

Ännu mer snö..snö snö snö snö snö snö snö, oo snö snö snö snö ( ¶ ¶ ) .. :'( 

Sitter i skolan min och gör en massa Tap arbete. sista grejorna nu innan allt är klart =) sätter ihop en presentation och Dokumentation och de är de som är det lite mindre roliga på alla arbeten.. Komma på allt man ska skriva och säga utan att glömma något, jag har alltid oturen med att glömma saker ;).. 

Idag har vi ett möte med festkommittén, många möten det blir för mig nu, men bara roligt =). 
Nu är det ju en fest på gång och studentrådet är ju bara roligt, kunna få påverka så mycket som vi faktiskt kan. 
Festen får vi se hur den kommer att bli, den är till för ALLA Ky elever på Brobygrafiska så vi lär ha en del att planera. 

Nu måste jag börja planera lite och fixa det sista som ska skickas till Thomas. 

Kram på er !! 

:D 


klockan är tio i fem och det är fortfarande ljust ute.

oj vi är kvar i skolan och arbetar, men jag har fått hjärnsläp orkar inte skriva mer men jag MÅSTE, kan inte svika thomas med att inte göra det jag ska ha gjort klar, det är för taskigt och jag vet att vi måste ha det klart i morgon så bästa att jag sätter igång. 
Elvira har även ont i magen, riktigt ont i magen så illa och vill därför bli klar så fort som möjligt om hon nu skulle få ett litet "anfall" igen vill inte jag bara sitta och plugga utan kunna hjälpa henne.

oo så mysigt och fint de är utanför, u vill man bara stanna upp tiden lite. 
kollade nyss ut igenom våra stora fönster på Idéum och såg på solen som sakta håller på att gå ner, och så vattnet utanför, såg så fridfullt och vackert ut. (tänkt om tiden hade kunnat stoppas för bara några sekunder). 

O vad man saknar Kasper ännu mer nu, fram till måndag får tiden gå lite långsammare, sen efter måndag till fredag får den lov att gå fort. 


denna låten lyssnade vi på när vi kollade ut,. hur underbart vackert som helst. 

snö, sol, vatten. (vara inomhus i värmen men känns precis som att man är utomhus i en varm atmosfär.)

Love is like a bird with golden wings, that flies in to your heart and sings!

Ja solen lyste så fint utanför fönstret men inte trodde jag att de skulle vara SÅ kallt ;).. tar på mig bara ett linne och ingen tjocktröja (i hopp om att det skulle vara varmt vårväder) men när så fort jag gått utanför dörren var det kallt, riktigt kallt, men nu i skolan är det ganska så varmt fryser inte iaf. 
Det var inte bara jag som tänkte på att det skulle vara varmt Elvira hade också bara ett linne utan tjocktröja och vårskor,. 
de linnet jag köpte igår och mina andra linnen vill jag bara kunna använda, gå i klänningar utan att frysa gå barfota, grilla, äta ute oo värme kom, du är saknad.. 

Jag vill inte ens tänka på att det snart är redovisning nu börjar man bli lite nervös, (har vi allting, kommer vi hinna på 15 minuter) jag kommer säkert att inte komma ihåg vad jag ska säga, eller så kommer jag svimma haha, nej inte de man ska tänka på nu jag har ju redovisat innan, så varför ska jag inte klara av det nu? plus att vi är två innan har jag ju varit själv och gått super. 







Hejhoppsan sa!!



Ojdå, det inlägger jag skrev i morse skrev jag nog lite för fort, whoops. men jag har ändrat en del i texten nu, för inte ens jag förstod vad jag hade skrivit, då är de illa HAHA..

har nästan precis kommit hem ifrån karlstad, det blev en del fotande till tap project och en del shooping (för Elvira) jag hittade ett par sommarskor och jag var bara tvungen att köpa dem för annars kommer jag ångra mig när dem inte finns kvar eller i min storlek, och då kommer jag inte hitta ett par sommarskor för så är det varje gång, fick med mig en liten vårmössa och ett sött litet linne. Elvria hon fick med sig en hel del saker, om ni räknar mitt fast ångar med 3 kanske ;)..
Nu är jag helt trött och vill ha en kudde men hinner inte med att lägga huvudet på en kudde nu. Det får vänta i några timmar tills lite skolarbete är fixat.





Karlstad.

Hej på er :)
Idag åker vi ner till Karlstad, för att Marianne och Elvira ska fotografera lite bilder där så när väl dem ska dit kan jag ju passa på att följa med, så man kommer lite bort härifårn, shopping utan pengar, kan man ju ;) haha

Igår vad jag på Brobygrafen och det sågs Fucking Åmål, det känns som det var Hundra år sedan jag såg den sist, och igår såg man den på ett helt annat sätt.
Först var det dialekten, att komma upp hit och höra den var dag, och sen se det på film fick man en liten annan känsla om att de faktist pratar så ;).
Sen kläderna och massa andra minnen som tex bingolotto haha gud vad man kommer ihåg när man satt bänkad var lördag och kollade. Kläderna, ja en annan femma är bara så glad att de modet försvann, fast som alla andra moden kommer de säkert tillbaka :/..
Men det blev en del skratt i filmen jag har Aldrig skrattat så mycket i filmen förr,. förmodliden för att man såg den med andra ögon nu.


Nej  nu måste jag göra mig i ordning ska vara på stationen 8;40. Ha en mycket bra dag alla :D

=)

Varför ska schema ansvarig sätta oss på en Pc sal när vi inte just nu kan jobba i den för programmen inte finns :(, men nu har vi fått byta till en Mac sal =).. 
Just nu är jag den lyckligaste känns det som, ha en kärlek som man älskar, vänner och familj som är guld värda :)

Nej nu ska jag fortsätta att sätta ihop lite saker, till Tap project. 
Ha en underbar dag. 




Tunisien!!

Det är nu man vill ha sommar,
Jag och älskling har nu bokat resa till Tunisien i sommar =), det blir en mysig vecka med en massa utflykter, och mys.
änsålänge känns det riktigt långt till Juli men man har iaf något att längta till (även om jag har något att längta till varanan vecka så är detta något annat).




Hotelet vi ska bo på =)



Nedersta bilderna är int epå hotelet,
någon som har varit i Tunisien innan??


Godnatt!!



----------------

Älskar dig skat så mycket.. (L)


drömmer mig bort till de varma vindarna...

uch säger jag bara när man kollar ut igenom fönstret, nu  har jag har gett upp hoppet om att det skulle bli vår i Mars, just nu ser det väldigt mörkt ut.. Det snöar för fullt (jag som hade tänkt att läga in mina vinterskor i gardedoben och ta fram tyg och klackskorna men ikkesånikke blev det av :( snyfft, men man får ett lite glädje om varma vindar när jag och älsku ska boka sommarsemester iiii.. så nu är mina tankar långt borta ifrån svenska kustar och de kalla vindarna.
Vi har kollat på resa till Tunisien de ni ;) men jag kollar även runder på massa andra stället så vi får se vart vi hamnar just nu vill jag bara bort ifrån snön och minusgrader..


Tunisien

Österrike om jag inte har för mig fel..

i öken..:)

snorkling... (Karibien vad ön heter vet jag inte)

detta är i mina tankar just nu,..

Lördag..

Var i byen innan idag med Lina var och fikade, ett bra tag sedan vi träffades efter skoltid, allt på tiden,.
Och Elvira är i Allingsås så jag passar den otroligt söta maggie, var där igår i över en timmer och nästa hela den timmen låg maggie i mitt knä och ville inte alls gå någonstans, hon blev även lite sur när jag skulle gå stackars lilla flicka ;).. (maggie är en katt och inget annat).

Nu sitter jag och kollar på arga snickaren ritkigt mysigt lite hem =).
ikväll blir det bra en lugn kväll med lite plugg..



Se på mig!!




=o)
Just nu är jag glad men ska inte ta ut glädjen i förväg man kan ju aldrig veta :D 

Sov gott... 

 

My Life Would Suck Without You!!!!










sometimes love cant be explained,!
You are my hero, my soul mate and my love!!

since 2007 <3
 LOVE!!





trött..

Oooe.. det är nu man bara vill få allt fram serverat på en tallrik till en,..
Min dator har inte varit med mig idag, den har helt och hållet kört sitt eget reace och jag har inte kunnat göra ett dugg på den jag hade tänkt att fixa klart portfolion men gick det bra ? nej Adobe ville inte som jag och jag ville inte som de.
Jag har INGET tålamod ALLS vet inte vem jag har fått de av men mitt tålamod = NOLL.
Så jag gick till skolan istället för att fixa allt istället,. som ni ser har jag ändrar på designen, men det tog längre tid än vad jag hade räknat med pga att även skolans dator inte ville som jag ville kunde inte ladda upp bilderna på bloggen så de var nog mer internet som var störigt på skolan.
I måndags eller Tisdags hade vi Web och då hade jag inte tålamod iheller med en uppgift vi gjorde och jag bara svor och hade mig då säger Elvira att hon hade velat spela in mig en dag när jag sitter vid datorn och inte datorn vill som jag vill..
oj då jag tror att jag måste arbeta lite med tålamodet men jag har kommit en bra bit på vägen =) vi får se om Elvira spelar in det någon gång så kanske jag lägger upp de här. (så kan jag ju även kolla tillbaks när jag väl har fått bättre tålamod och tänka tillbaks på när jag satt och blev arg för att de inte ville som jag ville ;)

Hela denna dagen har bara varit upp och ner känns det som, ingen bra dag överhuvud taget, man hade nästan kunnat tro att de var fredagen den 13 idag för min del ;) men men i morgon är det en ny dag och får bara hoppas på att den blir bättre så ska nog allt gå och lägga mig nu..

Godnatt..





SOMETIMES...

helt trött, allt ska fixas på en gång, ett stort arbete som ska redovisas snart, portfolien, praktikplats mm.. (plus andra skolarbeten.) allt på en gång. och sn när man väl har gjort allt detta kommer det andra saker som måste betas av. Såhär kommer hela livet att vara, alltid något att göra, men man får ju ta och göra det bästa utav situationen och när man väl inte har så mycket, får man ta det lugnt.. 


Idag regnar det ibland och andra stunden snö. kan det inte bra vara regn. och vi har bara 15 cm snö kvar :D ooii vår snart??





Look Mom what I found, do you recognize it?  



 

Det går inte som jag vill.

Alla dessa koder och mallar man ska lära sig, Det är mycket roligt men när man inte vet vad man ska göra blir allt mycket svårare, och jag som vill göra så kompliserade saker gör det bara svårare för mig ;) men det är ju då jag även lär mig så visst det kanske bara är bra!
Just nu ska vi göra en Hemsida men jag sitter fast i hur man byter till de olika siderna. (vi gör hemsidan i Flash).
Vi har hela nästa lektion på oss med så något ska det säkert bli av med hemsidan, bara jag kommer på hur man bytter från de olika flickarna ;)..
Nu fick jag hjälp så jag fixade det Wiho, Grym hemsida sen när den väl är klar (om många timmar).


 Bild tagen av mig. (jag gör en hemsida om våren)..


 

hum..

Sitter i skolan och gör lite smågrejer. har ringt praktikplats och lite diverse saker. =) 
Kollar även runder på internet med Elvira väldigt finna klänningar :) 

Nu är vi sjukt hungriga men ingen orkar gå hem och göra mat =( får se hur det slutar med maten men någon ska vi nog få i oss. en del att göra i skolan nu=) 


Jag har inte så värst mycket att skriva om så det är blankt i mitt lilla huvud. hungrig trött och irriterad nej det sistnämnda är jag inte. bara allmänt fummig.. 




Flummiga två små troll.. Hem till mig är det som gäller nu i den slaskiga snön... 

Fredag- Måndag

I fredags fick jag och Elvira ett litet hopp om vår...

 
Lite gräs syntes igenom snön, (riktigt längesedan man såg gräset på det sättet  här)  

IDAG...


uuu.. och så kom snön igen.. vad hände med varmen??

jaja sådant är det ibland snön varar ju inte alltid och sen när väl våren kommer så kommer den vara efterlängtad :)..

nu ska jag skriva färdigt lite saker.. =)

Why???

Neej Nej Nej,!!!!!! Inte mer snö uuuujjj..bløø uchhhh... 
I fredags när jag och Elvira gick till tåget såg vi ett vårtecken vi såg gräs igenom snön på ett snälle, vi fick lite hopp i oss om att våren var på väg. när jag även kom igår hade en del av snön smält för att de hade varit ganska varmt i helgen, jag blev glad... Men nu nu nu nu varför ska det börja snöa?? och mycket med. det är vitare än vitast. 
Man var så glad i helgen då det inte var någon snö, visst var det inte jätte varmt men varmare än här uppe. 


I lördags såg vi Män som hatar kvinnor, den var mycket bra men inte bättre än boken som någon i Dk hade skrivit i en recension. 
De hade missat  ganska mycket och så dödat en person som var levande i boken ;) hihi. ni ska iaf ta och se filmen och har ni inte läst boken rekommenderar jag att ni även ska läsa dem alla tre, inte för jag har läst alla än men jag är en bra bit på väg. 
bok nummer två och tre kommer att visas i SVT lite senare. 
Helgen var mysig åt på restaurang och bara tog det lugnt, men som vanligt går tiden för fort. 






RSS 2.0