Love as though you have never been hurt before. Live though heaven is on earth.

Det bästa man kan göra är saker ihop, Att finna något man båda två gillar att göra och att sen göra det tillsammans.
Det är då man får extratiden tillsammans, att göra någoting utanför hushållet.

Jag och K♥ har tränningen, något jag tycker är helt underbart, att kunna sticka iväg och träna och sen få den extra peppen av honom till att orka med hela timmen eller att orka ta de extra kilona på styrkan.
varje söndag har vi spinning på schemat och efter den timmen mår man mycket bättre man får extra klädje i kroppen och faktist energi..

en helt underbar känsla att tränna tillsammans med min underbara sötsak.





Ingen rolig natt :(

Inatt var inte alls rolig, Mådde illa och kunde inte alls sova inte nog med att jag sjælv var vaken utan jag råkade væcka ælskling mitt i allt, fast de var ganska skønt att ha honom som støttande. Men han somnade mysigt om medans jag inte alls kunde somna pga illamåendet. blev att jag inte gick till praktiken idag, och tur nog det før hur månda timmar hade jag sovit under natten och det hade inte varit så roligt om jag hade smittat någon, vaknade klockan två och var utvilad,  det var længesedan jag sov så længe. Nu ær jag ganska så pigg men har inte kunnat æta så mycket mer æn lite 80% choklad, Det ær i dessa tillfællen man ær glad att man har det hemma.

Jag och min prins spelade The sims igår, riktigt roligt att spela det tillsammans, tur att vi har samma vilja.. så vi har gjort ett par som ser ut som oss.







har inte haft tid eller ork.

Varje gång jag har satt mig ner sedan sist jag skrev här har jag inte haft tid eller ork, När jag satte mig här sist blev jag helt omottivired efter en liten sak och ville bara inte skriva längre, Men så är livet ibland :P hehe..
Det har varit en hel underbar helg, För det första så kom ju min prins hem redan i torsdags, och i Fredags träffade jag alla ifrån Mitt gamla jobb, det var över ett år sen fast de kände inte alls som så långe.
De är lite synd om dem nu då alla bara slutar och runt två-tre är kvar i det gamla gänget, sen har rästen flyttat och många börjar plugga.

Kvällen började iaf hemma hos Christian, vi lagade ritkigt god mat som blev vitlöksbröd, klyftpotatis och marianerad fläskfile. vid halv två gick vi ner till The tivoli. Tack alla för en ritkigt rolig kväll :D

I lördags så kom Mette upp ifrån Kbh trevligt :D Hon snodde min bok som jag läser haha fast hon läser fortare än mig och jag kommer inte hinna läsa denna veckan så det blir nog bra att hon får den lite imellan.

biler på Fredagen har Maria men får se om de kommer upp några. Ha en fin söndagseftermiddag och kväll..

Kram

Det blev en fisk på mitt skissblock!

Hoppas ni har en fin dag alla!

Jag fick en uppgift där jag skulle skissa på Bokmärken till en bok som vi gör.
Jag sätter mig och skissar fick fram en del saker, men in mot lunchtimmen så gick det över till att bli lite andra saker än det som skulle bli ner skissat. Jag fick ner en fisk som faktist blev snygg men tyvärr till ingen nytta. uups har gömt pappret nu så att ingen kan se mitt konstvärk haha eller iof så har alla sätt det när dem gått förbi ;) men så är det ju man kan inte få 100% rätt skisser alltid ;). Nu i eftermiddag blir det klipp och klistra till Relevansdagen nästa torsdag, (mer om de den dagen.)

Bye :)

Kryssningsfartyg

Åå igår nær jag åkte øver før att træffa Sof, låg detta krysningsfartyget i øresund.

och så en massa småbåtar ifrån den till norrahamnen i hbg.
gud vad jag vill på kryssning igen,. och att åka på kryssning ær ingen tantvarning de ær hur underbart som hælst, något jag lætt hade kunnat gøra jorden runt ;) heheh.. fast bara om Babe ær med.

Sen nær jag åkte hem ifrån Sofi ser jag denna kryssning.

Lite svårt att se hur stor den ær. men med denna bilden under kan man gæmføra lite.


De ær tagna med min mobil,den ser vældigt liten ut på bild. men min mobilkamera ær inte så bra.

bara att drømma sig bort nu...

Två hundar på kontret!

 
Två hundar, en kille en tjej, (tänk er) Pamela är hur gullig och så otroligt charmig. Ruff är här inne var dag, men inte Pamela, så varje dag man kommer hit kommer Ruff springandes mot dörren för att möta en, idag kom även Pamela, som jag inte har träffat innan, hon vill ha så mycket gos och tjuter så gulligt om man inte hälsar på henne varje gång man kommer in.


Nu har Kasper  åkt iväg på kurs, tror ni jag kunde somna i natt?
Exakt sitter här och gäspar som en galning, så ensamt i en så stor lägenhet helt själv. Träffade Sofi igår och gud vilken söt lite katt hon har köpt. En katt hemma hade inte varit fel iaf inte som dessa dagarna då Kasper är borta, en liten kissemisse hade hjälpt mycket ju, fast Älskling vill inte ha en katt och vet inte om jag hade orkat i längden.. kan man inte ha en bara på lån ;) haha.

Jag har en rolig sak som jag ska göra om en vecka men det får ni inte reda på fören den dagen kommer.

Dag med Petra :)

Idag var jag med lilla petra mycket mysigt. :) vi var bara och fikade och snackade en massa tjejsnack..
som vanligt med oss.

Ikväll blir det en riktig myskväll, fångarna på fortet börjar här i dk igen hur roligt var inte det när man var lite, tittade alltid på det var helg. ska bli roligt att få se det igen, hoppas med att de är lika roligt som förr i tiden.

just nu har Älskling fixat med sladden från datorn till tv så nu kan vi kolla på alla filmer på tv och all musik, så nu spelas det för fullt tur att de inte är några äldre som bor i trappen.
nu ska vi laga god middag ha en bra lördagskväll..


Jay Z - Run This Town ft Rihanna & Kanye West HQ

Matkastning på ingång..

Min älskade Sambo kastar mat, och kallar mig liten, Det är någonting som är fel, Antingen är det jag som ska kasta mat eller han som ska bli kallad liten ;) hehe, Vi sitter och äter och helt plötslingt börjar älskling♥ att ta upp ris på skeden, många skratt och sen får jag ris på mig och som sen flyger ner på golvet, Haha som vi skrattade.
om man hade spelat in oss hade nog alla fått ett gott skratt om våra konstigheter. Inte är vi 20 och 22 år ;) men vem säger man ska växa upp i barnasinnet, det finns ju faktist damsugare.

Det är varmt!

När man vaknar på morgonen, av att Kaspers mobil ringer och inte min, gör mig lite förvirrad yrvaken som jag är undrar varför hans ringer och inte min, plus en timme titdigare än vad jag ska up, får ju ett enkelt svar att han ska på jobb, just det, de är ju fredag,. jag sover vidare och vaknar av sol i ögonen,. ännu en fin dag =) men jag som inte tänker så mycket på att de är så varmt ute tar på mig en t-shirt och en stickad kofta, går ut och pang vad de var varmt, kl halv åtta på morgonen.
Skulle kanske tagit på mig en klänning istället.
Nu sitter jag och på Praktik platsen och ska snart få börja arbeta med en blogghemsida.


Hejsvejs.

Hur gulligt är inte detta?




A Mom is A Mom no matter what the species,
There is something about a baby that gets a mothering response from people. And when a baby is in distress, a mom's instinct is to rush over and help the little one.
Läs mer här


det är så mysigt att komma hem till en städad lägenhet och mat på spisen.

Att komma hem och det man behöver göra är att sätta sig på stolen och invänta maten, hur underbart är inte det på en skala 1 - 5.
Men detta kommer tyvärr bara att vara fram tills på fredag, Kasper♥ börjar arbeta igen på måndag och börjar veckan med kurs vilket kommer resultera i att han inte komma till att vara hemma på en hel vecka så jag kommer få göra mat var dag bara till mig själv not so fun..

i måndags när jag kom hem stod blommerna och sträckte på halsen och bordet var dukat med vin och god mat.
Blommorna är helt underbra oranga och stora, varför jag fick dem vet jag inte..  men alltid lika roligt och mysigt var gång.

Nu väntar filmen Hook på oss. .





 photo from weheartit.

Idag är...Det

Tredje dagen, inne på Relevans, och jag måste bara säga att personalen som är här är helt underbar. Dem har en mycket söt liten byråhund som är och sniffar på ens ben och kommer till dörren varje morgon, det är som att stiga in i en lägenhet, Byggarbetare är här och väggen har fått en färg som ”sticker ut” eller sticker färgen grön ut längre? Vad händer när man väljer ett tänka ”vi vill sticka ut” och när alla har valt att ha färgen grön? Då är det ju ingen som sticker ut längre, då blir man ju bara en i mängden. Men färgen grön passar in i denna miljö, med denna lokalen. Att köra sitt eget rejs är bäst de är då man sticker ut mest.



Hoppas att ni alla får en fin dag i det soliga och varma vädret.

Kram Kram   

Relevans!

Började på min Praktikplats igår, Allt känns mycket bra ensålänge, får göra lite små saker och har fått ett projekt som jag ska fixa, :)

Nu har jag lunch så då kan jag sitta och skriva lite, Idag fick jag sitta och skissa upp händer med roliga motiv på, "hej vinter jag önskar mig uummm en fin jul med mycket snö." nej men att skissa på julsaker nu känns lite knäppt men de är ju bara några månader kvar så inte så konstigt iaf ;)..

Kolla gärna in Relevans blogg, Relevans :) nu måste jag fortsätta skissa.


.


Aj,!

Vilken træningsværk jag har, vi var på boydpump igår och jag har inte trænat på två veckor nu, først var det ju Tunisien och sen blev jag ju sjuk, men gud vad de var roligt och bra træning.

Kolla vilken mysig och fin soffa från IKEA, kollar fortfarande i den nya IKEA katalogen på internet den kom ut idag så længtar tills den kommer hem till mig fast det lær ta ett tag innan jag får den. Kanske kan låna mammas ett litet tag.
Men iaf kolla soffan hade passat bra i vår lægenhet

Inte før att vi behøver en før vi har en soffa men hittar man något fint så hittar man ;) fast nu var det ju soffbord och skåp som vi behøver ;) hehe och sen tror inte jag att vi har råd med den iheller sætter inte ut pris før de var lite lite før dyr. Host..

En sådan vill jag ha sidan om vår tv bænk (som ær i samma færg)

Nigella Lawson

helt otroligt vilket program, helt otroligt med goda saker hon gör, det är nu man får inspiration om vad man ska baka.
hon gör gulliga och fina bakningstips.


Bilderna lånade ifrån hennes hemsida. Nigella´s

IKEA

Hej på er hoppas det är super med er  :)
Jag har kollat en massa på Ikeas hemsida Kasper ♥ har även kollat lite med mig, jag har hittat det jag tycker är fint och som hade passat och så har jag fårgat vad han tycker ;) mycket lättare så då man har en pojkvän som inte bryr sig så jätte mycket om att kolla inredning (han vill mycket gärna ha det fint och att det ska matcha men att gå till ikea och kolla är omöjligt)
Fast det vi saknar är bara ett soffbord och förvaringsutrymme, + lite smått och gott i köksväg. men när man kollar på IKEA så finns det så mycket man vill ha jag hade kunnat köpa riktigt mycket om jag inte hade haft en liten budget som inte riktigt är så stor så får bli lite saker åt gången ;) men oj vad man vill ha massor med pengar..


Puss Kram


Trött, Trött, Trött.

så trött jag är skulle kunna sova i en hel vecka utan att vakna, känns det som. Att vara sjuk är inte det roligaste och att inte ha sovit så mycket de senaste dagarna gör de inte mer roligt.  Är bara glad att jag inte började praktiken denna vecka då hade jag haft lite problem, eller hade jag fått gå och lägga mig redan sju. fast de har jag inte tid med.
Fast så är det ibland, :)
Min kära pojkvän kom hem i söndags, två dagar tidigare än beräknat,. Jag tycker det bara var super bra för då slapp jag vara själv i två dagar då Marianne stack i söndags kväll så det var bra tajmat..

Det kändes helt overkligt när Kasper♥ kom hem efter vandligsturen med sin syster och far, hade saknat han i massor men när han var iväg kändes de inte så konstigt att han var iväg på en semester utan mig, men när han väl kom hem kändes det som att han bara lämnade mig här hemma på något roligt som inte jag fick följa med på. hehe orätvisst ;) (kan tänka mig hur svärmor kände sig) Fast  jag hade inte klarat av att gå den turen i år och det är alltid bäst att han går det själv innan jag följer med och nu när han väl är hemma är det roligt att höra på hur de var. så nästa år blir det att vi förmodligen tar ner dit.

Puss kram ♥

Ibland kan man bli snyggare på kort.


okænd, Jag och så Marianne.
Det ser ju ut som jag førsæker ta mig framåt med egenfart.

Sent inlägg.

Men de är för jag och Marianne var på Aqua inne på tivoli i kbh.
Svärmor kom även dit så trevligt, de gjorde en hur skoj uppträde som hälst men det var helt SJUKT mycket folk, man hörde mycket lite och man såg inget men vissa ställen var det bra att stå men vi åkte lite karuseller istället.
Vilka minnen man fick av de året då det var Aqua som var nummer ett på listan och dem spelades överrallt mycket skoj att dem har gått tillsammans igen. iaf så att man får se dem live som idag, de var det största drömmen när man var liten ju ;) de är ju aldrig försent att fullfölja sina drömmar ;).

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att min förkylning blir bättre, mina ögon rinner hela tiden så sitter just nu här och gråter,ibland får man tycka synd om sig själv..  


.
AQUA Roses are red

Marianne är här.

Nu har marianne kommit eller hon kom halv sex i morse så jag är lite trött, träffade min kära bror idag, efter hur länge som hälst, min kära bror saknar han i massor.
Mill lilla kasper åkte ju igår på vandringssemester i österrike så jag har tagit ner Marianne hit till mig ;) hehe.. fast idag har vi inte gjort så mycket. sovit eller Marianne o jag jobbat.

Jag har även blivit förkyld på köpet inte alls skoj, men jag förstår ju hur och att de inte är så konstigt med den varmen och sen rakt in i ett kallt rum dag in och dag ut i en vecka. Men de är de värt.

visar lite fler bilder, har tagit nästan 500 kanske haha ;) som vanligt.




Vi är hemma ifrån Tunisien.

Det blev lite mycket för mig att göra innan vi skulle resa och så tog automaten mitt kort så jag var tvungen att ringa och fixa med det med så jag hade inget kort på resan eller pengar, men tur är har jag världens bästa pojkvän som har pengar som jag fick låna, så för jag bara över sen, det hade säkert varit biligast att göra så iaf men det var mycket snopet att bara automaten tog kortet så nu sitter jag här utan kort. det går ju inte så fort att få ett nytt.
Men vi hade det mycket bra i Tunisien, det var varmt, mycket varmt, och öknen är väldigt otrolig, och att se soluppgången på en kamelrygg var utöver de förväntade, (eller de var ju dromedarer för de finns inga kameler där men i tunisien heter det kamel varesig de har två eller en puckel på ryggen, men de var riktigt mysigt.






Det är inte bara jag som är kär i honom. ;)

Det var fint.



Sanden var helt otroligt skön helt len och fin, på morgonen är det inte så varmt så att gå i sanden var helt otroligt skönt.
jag har även långa byxor för att de inte var jätte varmt plus att kamelryggen kan klia. vi var ute i runt 1h. det blev varmt sen när solen väl kom upp så vill inte tänka mig hur varmt de kan vara mitt på dagen.




Jag skrämmer min bodyguard med att jag ska slänga mig ut från stupet. (de var där Star Wars spelades in)


Saltöknen, de vattnet kunde vara blått rött, lilla ja massa färger nu var det rött rosa. Det vattnet är bra om man har eksem då skulle man ta lite vatten skölja det med de så hjälpte det super bra.


Jag fångade den bästa bilden ever haha.

Det var otoligt varmt över 40 grader och i den byn fick inte tjejerna gå med bara axlar (inte i byn vi bodde i) så jag fick bära min tröja på ryggen säger bara VARMT och här får jag solen i ögonen och man kunde inte ens titta med öppna ögon även om man inte kollade mot solens riktning. så hade jag solen i ryggen kisade man med ögonen iaf.

Piratparet..

dadelpalmer

Jag har massvis med bilden men hinner inte lägga upp fler nu..
Alla bildena är tagna av mig eller Kasper, så på alla bilder är det copyright.

RSS 2.0