Julafton

Här får ni lite bilder att gotte er med under tiden jag är och åker skidor :)

Underbara julafton :) (enbart de bilder jag har ifrån mobilen de andra är i kameran som är i resväskan).


Innan Kalle Anka ;D


Kalle Anka :D satt på en planka  ( att julgranen ser ut som den gör fick vi en fin förklaring på av min morbror, och den var väldigt simpel - julgranarna var slut och det var bara denna som fanns kvar, och den var lite frusen så grenarna bröts men gratis var den nästan ;) men en julgran fick dem allt haha)..


Jag som kommer ifrån Skåne är inte så jätte van att fira jul med snö, så snö andra året i rad i skåne är något fantaskiskt så det blev pulka åkning och en massa skoj, så mysigt med snö på julafton.


Hemma hos mamma och Kent innan vi åkte till mina kusiner :D


God Jul..

God jul önskar jag er alla ifrån ett snöland.

God jul alla underbara hoppas ni får en riktigt fin julafton med alla nära och kära:) och det bästa av allt jag har fått det jag önskade mig En vit jul :D det är inte ofta vi har snö på julafton här i Skåne men i år är det massvis och även det andra året i rad. Lovely. Nu ska jag fira jul god jul alla :D

ut i snöovädret...



  • Städninngen är klar.
  • Arbetet inte klart.
  • Älskling hemkommen Yees
  • Nu var det där att gå ut i snöovädret.. :/ inte klart...
  • Packningen går också mindre bra..


23 December

Dan före dan, och jag har inte fått gjort någonting av det jag borde, Städa, Packa, träna, fixa sista julklappen, få den där riktiga julkänslan vart tog den vägen detta året? Men det jag har mycket av är snö, så min önskan är iaf uppfylld med att jag ville ha en vit jul ;) I danmark har nyheterna redan från i måndags varnat alla med att man skulle börja resa till sitt mål då för att det skulle bli snöstorm idag då... Det har även kommit ut med att hälften av alla Danskar inte kommer komma fram till julafton :/ (i tid) vilken tur att bara jag och älsk ska över med båten :p

Åå snart åker vi till Österrike, Kapsers mor, far, syster och hennes kille åkte ner till Schweiz igår så jag hoppas på att de kom ner oskadda, Men på söndag är det vår tur att åka ner till bergen. Det ska bli så myisgt, Bror, Jag, Kasper, Mamma, Kent, Lisa, Andreas alla de bästa ska med :D..



Tågen kör efter en annan tidsplan....


Jag kom en timme försent till arbetet idag, missade mötet men att sitta i ett tåg i två timmar tycker jag är jätte roligt :/ Men jag fick iaf se den sötaste hunden springa omkring i snön utanför överlycklig över snön, som jag inte riktigt är just nu.. Men jag kom till arbetet och det var ganska skönt att sitta på ett tåg och inte göra något, man får bara arbeta lite längre och effektivare nu..


(Orsaken till förseningen var spårfel vid Klampenborg + ett till spårfel vid Østerport två st på samma sträcka lite roligt ;p ) 

Tivoli i københavn









Haha som det kan gå...

Haha det har hängt en lap i varje trappupgång om att det finns tjuvar i källaren så vi ska vara extra uppmärksamma. Jag som vet vem alla är i vår trappuppgång kommer ner i källaren för att hämta kläder då kommer en full gubbe och frågar vad jag gör där, jag vet att de andra trappuppgångarna brukar glöma stänga dörren ner till källaren så jag börjar fråga tillbaka vad han gör där och säger att han ska ut att han inte får vara där och att jag bor högst upp. Då frågar han vad jag heter efter en massa snack visar det sig att det är min granne haha den enda grannen jag inte viste vem det var tydligen haha han trodde att jag var en tjuv och jag trodde han var det, han var ju full så hade inte förvånat mig, men jag fick iaf en ursäkt och han sa att han hade varit på julbord så därav att han var så full haha som det kan gå..

Myskväll ikväll :)

Ikväll blir det mys med fruktsallad och brasa:) lovely. I morgon ska vi ut och julmysa med babes familj men först träning i simhallen och lite styrka efter. Var hos mamma idag och fick massage, mamma trodde att något hade gått i lås och om inte massagen eller träningen hjälper blir det en naprapat :( håller just nu alla tummar om att massagen hjälper. Gillar inte min rygg alls :( Nu ska jag mysa.. :D

Tivoli i aften



Ikvæll ska ælsk och jag in på tivoli, ska bli mysigt :D love it

Titta vad jag hittade...



Gamla bilder på min och Charlotta i Gymnasiet under en matte lektion. Bilderna ær tagna av vår mattelærare Patric :)

Julklappstips



Hur fint ær inte ett sånt hær ørhænge? det står høgst upp på min ønskelista just nu..
Vart de finns att køpa har jag ingen aning om men vet ett stælle hær inne i Kbh men de ær ett allt før dyrt stælle..

Juletræ


Helsingborgs Julgran (brukar inte hbg ændra på sina ljus vart år? men ær inte detta samma som typ førra året?)
Men fin ær den iaf.


Och så Københavns julgran... 
Helsingørs julgran har jag inte sætt :P 

Julefrokost



I början av kvällen fick vi små lappar som vi skulle skriva en mening på, den meningen skulle sedan slumpvis läsas upp av en person slumpvis i en sketch, jag har hela på film och så sjukt rolig blev den, Personerna som var med var alla chefer plus några andra haha :) får se om filmen kommer upp här i så fall kanske bara de bästa delar för den är i 20 min :P


Julkör :)


Galda människor :D


Min chef och arbetskamrat uppträdde, vädigt bra.


Hahah..

Det var en helt sjukt rolig kväll :D

Jag vill också ha julgran iår..

Det saknas en julgran hemma hos oss, :( men vi kommer ju inte till att vara hemma så vem ska den vara fin till?
Fast en liten julgran kanske man allt kan få in utan att den ska känna sig ensam?



förra årets julgran..
Men i år hade jag i så fall bara velat ha en liten en..

Hos frisören!!!


Tre timmar hos frisören i Tisdags men så nöjd :) Love it...  Duktiga Sussi vet vad jag vill ha, hon är bäst.

IPHONE 4 :D

Efter två veckor på posten är den nu i min hand Wiiiiee :D




inneboende med Karin och Marianne :D

Att vara inneboende hos Marianne tillsammans med Karin, är väldigt roligt, har nog inte skrattat så mycket under ett dygn som med de två alltså.. Men just nu förstår jag inte riktigt konversationen i köket.

Marianne: Hur kan man ha så stora saker i näsan?
Karin: Vad då stora saker?
Marianne: Sådana här..
Karin: Men fy ucch nej förstår verkligen inte hur man kan det...


Jag tror inte jag riktigt hänger med här i det andra rummet... och jag vill nog inte veta i heller.
Jag fick en liten förklaring på vad de handlade om och de var prising i näsan hon menade HAHA.

RSS 2.0