Halloween :)

Har precis kommit hem ifrån byn/stan/centrum ore whatever it calls, med Isa, Alexande och Victor. vi handlade lite mat och halloween grejor tills i morgon då det är halloween fest i våran matsal.
vad jag ska vara får ni se i morgon då jag förmodligen kommer att ta bilder innan som jag glömde på min maskerad men de var så mycket då men nu ska jag försöka att hinna med det. =)

nu ska jag berätta om våran lektion vi hade idag,
Det var så att vi skulle göra en presentation om ett typsnitt, i form av att de var en person med personlighet, tex, om man valde Arial (ett vanligt typsnitt) så skulle vi skiva och berätta och beskiva hur Arial var som person genom hur de typsnittet ser ut, som vi valde ett lite mer barnsligt typsnitt där vi såg oss en tjej som var mellan 10-12 år som bor i amerika,. lite svårt att förklara men det var roligt och man såg helt plötsligt alla typsnitt på ett annat sätt.. =)

nu måste jag fortsätta med min matlagning.. kykling med potatiskroketer, efter maten ska jag in till Alexander..

Ha en bra fredagskväll.
(redan fredag jag har ju bara varit i skolan i två dagar, känns konstigt)


Om Fem minuter börjar vi!

Uppdaterar om det roliga sm vi gör på Text och Reklam idag när jag kommer hem just nu börjar vi snart igen så måste stänga ner nu..

En rolig lektion =)

Skolan nu!

Snart måste jag bege mig till skolan, ännu en heldag och efter det en massa Illustator uppgifter att göra, men skönt att vara här uppe i Sunne igen då man bara kan koncentrera sig på det och här uppe där ingen drar i en att man ska göra andra saker (som då oftast är roligare så att skola blir lidande).
Nu måste jag gå ut i kyllan och frysa häcken av mig.. minus asmycket känns det som men de är nog bra -4 --5!!
och snön kom alldrig de där ovädret hann inte komma över oss, kanske skönt det med..


Pusso Kram

Snön lär inte komma hit men de gör inget.

Nu ska jag skiva min raport, efter det måste jag lägga mig till att sova, lång dag även i morgon. så ni får sova så gott..

o drömm sött


-------------------------

oj jag fastnade i mitt arbete så nu är jag klar med det och ska lägga mig ;)  heheh 

sov så gott..

I natt kommer snön (förhoppningsvis)

Olalla,, den snön som kom igrå försvann lika sanbbt, men i natt ska det snöa hela natten och bli snökaous hoppas bara på att det kommer att hålla i sig ett litet tag så mysigt de hade varit att ha snö på halloween =) eller vad säger ni?
Idag har vi haft ps med mer ingående inom de, hela dagen satt vi framför en dator och RiL som vi har i det nu är sträng med att vi inte får ha huvudbonader inomhus, inte sitta på internett och kommer vi försent får vi utskällning, bra på ett sätt men ibland kan det vara bra att gå in på internett och bara kopla bort bilden i någon minut för när man sen kommer till bilden igen ser man saker som man inte såg innan. (fast vi får lov men han blir sur).. hehe men de är bra på ett sätt.

Nu ska jag sätta mig och arbeta i Illustator lite, Allt de som jag missade när jag var ledig måste jag ta igen nu.. :)




uch..!!

Jag har inte sovit något inatt känns det som :( förmobligen för att jag saknar älsking och det är svårt att sova utan honom nu när man har sovit tillsammans i två veckor, men jag vänjer mig snart.
Har även ont i huvundet förmodligen för att jag inte sovit så mycket.
Nu måste jag göra vid mig och sen bege mig till skolan, vi har heldag idag :( bara för att jag bara vill sova...

Sköt om er.


Halkar runder o tappar väskan, allt bara för att komma hem!

Haha ja en lång färd hem men nu är jag hemma i sunne igen, det har snöat, I OKTOBER, i SVERIGE oj då de var jag inte van vid haha men de mesta har smält här uppe men lite fanns det allt kvar på bilar :P mycket lite så som de är i december nere i hbg.. ;)
jag mötte Alexander på tåger ifrån kil till Sunne, så det var trevligt att få lite sällskap. jag fick även snö på mig när vi kom till sunne för att jag envisades med att jag gillar vintern med snö medan han är helt på motsata riktining.
snö är ju så underbart mysigt som hälst, om den stannar och ligger kvar.. =) hihi men vi alla är olika o de är bra det..

Nu ska jag packa upp lite saker och sen måste jag hoppa i säng för i morgon är det skolan som gäller.


Puss o kram

13;53!

Då går mitt tåg, upp till sunne..
Jag har fått tillbaks min dator :D de var en massa skit på den men nu är den fixad plus en massa adobe pogram :D. TACK MARTIN, så nu får jag ta hand om den lite bättre kanske ;) haha..
Men nu har jag en massa arbete som jag måste sitta med i helgen och arbeta med. jag vet inte när min design kommer men jag ska se till så att jag fixar den mellan mina arbeten.. så den kommer så fort jag är klar =)..
nu måste jag fortsätta att packa lite jag får inte med mig hälften av vad jag måste ha med mig hem :/ men får ta det nästa helg jag komer hem, och sen kommer mamma upp den 15 så då kan även hon ta med sig en del.

Packning som gäller. =)


tack Älskling, You make me smile.


I morgon Bær det av till Sunne igen..

I morgon åker jag tillbaks till sunne, kollade på hur vædret var dær uppe nu och det ær minus :/ uch och det kommer att vara det hela veckan.. bruuu så kallt, vinterjacka...Uch snat kommer væll snøn med..
Jag kan inte skiva så mycket nu har en sovande pojkvænn som puttar ner en ifrån soffan så ska se om jag kan få ite liv i honom så han kan æta lite..

hørs snart igen..

Puss o kram
Johanna

Nu ær min dator på reperation :(

Snyft; men bættre det så att den blir bra æn att ha virus som jag tydligen hade haha uups, Jag kommer att få den tillbaks i morgon vid två tiden =) Skulle igentigen till farmor ikvæll men Kasper ær "sjuk" hihi Killar ;) men jag tar hand om honom. =) så vi får ta farmor en ennan dag istællet, men de blir nog bra det med :)
Nu ska vi kolla lite på film vet inte vilken det blir men de blir nog någon konstig film.. :P

ha en bra måndagskvæll

Puss Och Kram


whoops. Jag har bara inte orkat eller haft tid..

För att skriva här....
har häldre velat vara och mysa med min älskling och igår var vi på Kalas hos mina kusiner, =)..
=) orkar inte skriva så mycket, åker hem till Sunne på Onsdag :/ ska bli skönt på ett sätt men endån inte..
de är så mycket lungare där uppe, känns som man har hur mycket tid som hälst (även om man inte har det) man hinner med så mycket mer. Här hemma har det varit fram och tillbaks ifrån helsingör - Helsingborg hela tiden.  Man ska hinna träffa alla, Plugga, shoppa, mysa träffa familj. fast det går och det är roligt, men det ska bli skönt att få komma upp till sunne och bara tänka på pluggandet..





Puss o kram

Abba,

...efter att ha sett Mamma mia har jag fått Abba på hjärnan ;)
hehe inte lyssnat å dem innan på det sättet men de var ju faktist bra ;) hahah
så nu spelas det Abba i mina högtalare, (vilken blandning jag har på musik)
Men Ni som fortfarande inte har sett Mamma mia, så tycker jag att ni ska gå och kolla på den, den är bra.
 

 



Lite ifrån filmen.. Honey, honey Direktlänk till hela låten.  <---klicka där

Puss och Kram nu ska jag upp och kolla på film..

Victoria Secrets Vinter visning!

....Kommer att bestå av en så läcker Bh, Jag tror att ni flesta redan har sett den men måste bra lägga upp den här med. Hur underbar kan det inte vara med en Diamant bh? Ja hade lätt velat ha en sådan bh, eller tänk att få bära den en dag.
eller varför inte äga en, oo, fast jag vet inte om jag hade vågat gå runt med en bh som var hade varit värd 36 miljoner. (Inte för att jag har eller vill ha så mycket pengar.) 

men bh är iaf jätte snygg, vad säger ni???





Nu ska jag gå och packa upp mina nyinköpta gjrejor, Jag kan inte ta bilder på det för jag har min Kamera hemma hos Kasper.

Ikväll ska jag äta ute med Kent och Mamma, får se vart vi ska äta =)
måste gå

Pussoch Kram

Godnatt !

I morgon ska jag upp ganska så tidigt ska äta frukost med Petra i stan, så måste gå och lägga mig nu, konstigt att sova hemma :P Kasper är I båstad (sverige ;) ) på kurs med sitt arbete så han kommer inte hem förens på lördag så tills dess ska jag sova hemma.

Godnatt på er..


Fortfarande i Hbg

Jag är fortfarande kvar i Helsingborg, Helt underbart att vara hemma men det kommer säkert kännas riktigt konstigt att åka tillbaks till Lilla sunne i nästa vecka, I dag åkte älskling till Båstad för att vara på Kurs tills på lördag så nu får jag några dagar jag kan plugga och idag ska jag hem till  mamma och Kent.
Ska även shoppa och se om det finns tid till klippning inte för jag tror det så får kanske göra det i sunne.
Jag vill bara tillbaks på Pearl of scandinavia, mysa och ta det lugnt.




Nu orkar jag inte läga in fler bilder just nu, men någon gång kommer jag att lägga in lite fler.. =)


Ska till helsingborg nu..

the best.

Igår kom vi hem ifrån Kryssningen, Den var helt underbart mysig, Vi bodde på våning 10 alltså längst upp, (11 är översta men där är bara biografen och konferansrum).
Söndagen kollade vi på Narnia i deras biograf bara och så åt vi,.
Måndagen hade vi kommit till Oslo helt underbart, fast de var Kallt.
Vi kollade på slåttet, fartyger fram som seglade eller försökte komma till Nordpolen vi var även i parken kommer inte ihåg vad den hete v någonting :P. med en massa skulpturer..
Vi gick på båten igen vid fyra, de var kallt och började blåsa riktgt mycket.
Vi åt på Bloe något riktigt fint  och mysigt ställe och så god mat, till efterrätt fick vi valnöttskaka och glaserade valnötter med vaniljglass helt underbart gått. Jag fick även en liten födelsedagspresent (till) av Älskling. ett RITKIGT fint armband i silver.
natten där var väldigt guppig så att säga hahah blåste riktigt mycket, man kände när man åte upp på en våg och sen kände man bara hur man landade pang hahah men de var mysigt de med ;)..
Nu ska jag iväg och träffa mimmi i helsingborg så måste göra vid mig,..
Men riktigt fin födelsedagspresent :D TACK.... helt underbart mysigt, nu berättade jag bara i små, snabba detaljer.

Jag kommer lägga in bilder sen när jag får in de på min dator..


Johanna

Kryssning Till Oslo Nu =)

Om någon timme åker jag och Ælksling Ner till Køpenhamn før att sen gå på båten till Oslo.
Jag har haft fullt upp nu enda sedan jag kom hem. fyllde år i fredag, ochigår var jag hemma och høll fest før slækt och lite vænner.
Jag har fått en massa saker som jag ville ha.
tv, Objektiv, externhårddisk, spargris, smycke, vinglas, våffelgærn, och en massa mer saker, Jag har inte fått Min present av min ælskling æn jag ska få den i kvæll eller i morgon nær vi ska æta oo så nyfiken jag ær...
någon som vet vad jag ska få??? ;) hihi

Jag kommer inte skriva mer nu førens vi ær tillbaka i helsingør på tisdag. Då jag inte vill sitta vid dator dær utanbara ta det lugnt och mysa =)


Hørs nær jag ær tillbaks..

Johanna


1988.10.17 - 2008.10.17 Min FÖDELSEDAG :D

Ja mohon leva jag mohon leva jag mo hon leva ut i hundrade år ..............  ( Eller hur man nu skiver mo den sången ;) )
Idag fyller jag 20 och det menas med att jag får gå på systemet, Inte för jag kommer till att gå dit idag hinner inte och idag behöver jag inget. =) men i veckan :)
Just nu sitter jag hemma hos älskling, Själv, han har gått till jobbet och jag ska faktist göra lite skolarbete sen i kväll ska jag hem till Mamma, o alla där hemma. =)


Så söta de är hihi..


/ 20 åriga Johanna




---------------------


Updaterar

Tack så jätte mycket för alla sms och Mail Ni är så gulliga. =)

Snart Är jag hemma i Helsingborg.

Kommer inte skriva mer iadg för jag kommer åka hem och sen är jag inte hemma förens vid elva..


Måste fortsätta min lektion..

Johanna

Trasig - Fixad bild.

Här är en av de bilderna jag gjorde idag. gjorde även ett poträtt och gjorde om färger på andra bilder. så hann med en hel del på lektionen idag..
De är inte så svårt som det ser ut.. =)

Så här såg bilden ut först.

 

Och efter jag har fixat till den ser den ut såhär.. =)


Nu ska jag in i Duschen och sen laga lite mat..

Johanna

Photoshop! svårt? lätt?

Det här är de vi gör i PS nu på vår sista lektion.. 
 
Det går inte att ladda upp bilderna som jag hade tänkt, men när jag kommer hem ska jag göra det.
Ska träna idag på skolans bekostnad ;) hihi de ni.. vi har hallen ifrån fyra till fem, Alexander ska med idag victor ville fotografera istället och Isa har inga Idrottskläder än, Men så fort hon har fått hit dem kommer hon även vara med på Onsdagarna.. 
Så efter jag har tränat så kommer ni att få se bilderna jag har fixat i PS (photoshop) 


Ha en bra eftermiddag.. 
Johanna  


someday you don´t whant to go up from the bed.

Uch det var så mörkt ute och jag undrade om klockan verkligen var halv åtta. för dagarna innan vaknade jag av att solen var igenom gardinerna men idag var allt bara mörkt. kollar ut och de är värsta dimman ute. uch så kallt och så fråst på rutorna. (När kommer snön?). 
men denna låten på MTV så piggnade jag till och gick upp..  



Idag har vi ett studiebesök på TETRA PAK och ska efeter det ha Gdata och idag ska vi ha sista lektionen med PS inom det lätta sen blir det svårare. ska visa vad de är vi gör nu lite. de är lätt men de ser svårt ute..
fast sen ska vi gå in i detaljerna och lära oss svårare saker och inte bra grunderna :D..

Nu måste jag äta lite frukost.

Johanna

I morgon älskling =D.. <3

More music fore the people!




Kommer inte ihåg om jag har lagt in denna innan men nu får ni den i så fall igen ;P hehe..


Är hungrig men endån inte :/ vad ska jag ära.


Johanna

Sitter i datorsalen!

Vi har Illustator nu, förra lektionen vi hade det skulle vi göra en lastbil, och idag har vi ritat en burk. vi skulle lägga någonting i burken så jag la lastbilen i burken.. :P höhö.. 
Nu har vi slutat och jag är trött.. :(
SKa lägga mig tidigt idag om jag kommer att kunna det.. i går satt vi hemma hos Victor och  kollade på film tills klockan blev tolv halv ett :/ för att projektorn i skolan inte ville som vi ville. 
 
Johanna

Lite fler bilder =)


Pang.
Var dem inte snälla så fick dem med mig att göra.  


Många olika utsmyknader

Ta det inte allvarligt. som sagt de var ju maskerad. ;)

Jag och Kissekatten (isa) försvarar våra chips. ;)

haha Karin blev borttrållad till en balong.


Anna var också en lite kisse ju..





det gick inte att bråka med en katt. inte äns jokern klarade det.


Sen bar det av ut på gräsplanen och spelade kubb.


Förlorarana var de som var gladast.  ;P eller kaxigast?

Anna fick inte ner den..

När vi var ute och spelade Kubb kom en granne (ifrån andra husraden) ut och började chafsa om att vi var för högljuda (stavning) men de var han som alltid har haft fest varje helg innan och sätter på värsta musiken riktigt högt varje natt (victorsgranne) så Isa skrev en jätte fin lapp till honom.


sen hamnade vi lite i klistret. stygga jokern och bonden..

Dessa bilderna var de Patrik som tog med sin kamera..

så det var nog nästan alla iaf ;)

Johanna

riktigt trött

Nu är man i skolan igen. böjar med en ny kurs Illustator.
Hade hoppats på att vi skulle ha PS istället, då hade man inte behövt tänka så mycket.
Nu måste man hänga med lite, så man lär sig det.
sen efter denna lektionen slutar vi skönt. vill sova.

Johanna

i don´t know, what i´m going to say.

Soon my birthday :D wiihoo.
fast de känns inte riktigt som det.. inte än tiden går så snabbt..
Snart är jag även hemma hos min älskling =) ska bli så mysigt.


en liten kisse blir en bondkatt :P


Humm såhär går det för bönnerna när swat är i närheten. 





that whas not good...


Huu..


väntar på lite andra bilder ifrån när vi spelade kubb blandannat .. får se nr jag får dem.. =)

/Johanna

Fler bilder =)

Lite fler bilder. jag väntar även på att få patriks bilder ifrån när vi spelade kubb..
men ni kommer att få se de med.


Bonden är i stan (eller ? är sunne en stad NEEJ )






Johanna

Maskeraden =)

Idag vill jag bara ha någon som kan städa åt mig. uch som min lägenhet ser ut nu balonger och sarpentiner är ingen bra idé att ha. hehe, nu ligger det smälda balonger och söndriga sarpentinger överrallt. burkar och plastmuggar.. tur är så är de inte så mycket att diska, tur och skönt det =)
Maskeraden blev lyckad o de var hur roligt som hälst.
när klockan var runt tre på natten såg vi ett kubbspel utanför min lägenhet så vi började spela kubb.
Tror inte mina grannar är så glada på mig ;) hahah men vad då de var en fredagkväll och jag har inte fest varje helg så det får dem allt ta =) jag vet inte hur många vi var, men vi fick precis plats och det var lakom med folk i min lilla etta.



Fler bilder kommer men just nu har jag skivit detta inlägget på tre timmar. Isa och alexander kom ett tag innan och srn började jag städa..

ska göra lite mat nu

kyckling med pommes.

Johanna


Maskerad!

Ikväll ska jag har en inflyttningsfest med tema, alltså maskerad. =) ska blir kul, hoppas bara på att alla kommer (de som har sagt att de ska komma) jag ska vara en S.W.A.T team så jag har pistoler och kåpist eller hur de nu stavas mohahah..
Isa ska vara en kat som har pistol och Elvira kom idag med en bössa i handen humm undra vad hon ska vara.. så kommer gymnasieeleverna nu så kommer vi skuta dem..

jag måst eäta lit enu och sen in i duschen o göra vid mig..

/ Johanna

Börjar dagen med en låt, kleerup 3am



Nu på morgonen ska vi ha en lektion bra o det är Gdata alltså PS och vad gör vi inte i PS jo det vi redan kan men som tar lång tid att göra, och massa sådant.
Men senare så kommer vi att lära oss det lite svårare,. har redan nu lärt mig lite nytt inom det,men de är inte så mycket..

Nu måste jag gå om jag ska hinna göra allt innan jag börjar skolan..

Johanna

Oj vad jag inte har skrivt idag. ;)

Mén jag har inte orkat. på fredag har jag fest maskeradfest /hallowen fest,.
idag var jag och tränade med Lina. =) så skönt de var att få träna vad har jag saknat de, ska nog dit nu varje onsdag så får se.

nu måste jag gå och lägga mit sjukt trött.
gjorde ett personlighets test på      se.41p  

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.



Godnatt..


ska snart iväg och äta!

pappa kom hit innan och nu sk ajag iväg och äta med honom på köpmansgården/akropolic eller hur de nu stavas.
hinner inte skiva så mycket mer måste gå nu snart. men bjuder på en liten bild.. för att jag saknar honom så mycket..



skolan, =)

nu ska jag snart till skolan, sen kommer pappa upp i dag skulle testa lite saker på skolan.
och jag har en heldag med en lärare idag, grafisk form men måste jobba med HCs affich till sin utställning så det kommer ja att göra idag och sen ska hon ha personligt möte med alla i klassen över vårat framförande igår om vårt arbete till henne. o se om de är ok eller inte..

Nu måste jag gå . hörs senare kanske..


Johanna

i´m so tired. and this song make me smile.!

she is so pretty.
 


Tänk att gå där med denna låten. jag sökte bra på låten och fick då fram denna video.
Men tänk vilken känsla det måste ha varit. hehe men men lyssna på låten de var den jag ville budskapa till..

Nu ska jag iväg och kolla på film på skolan med klassen får se hur många vli blir idag, men tror att vli blir lite fler iaf.

god kväll..

Johanna

ooo no!!!

i natt har det varit kallt. o en sådan morgon då man inte vill kolla ut igenom fönstret på bilarna. Frost o mycket Frost.
nu ska jag snart bege mig till skolan för att skriva ut mitt arbete och göra det sista. även öva lite kanske.

ska bara äta lite frukost först och sen göra vid mitt hår. =)

ha en bra dag.. =)



Johanna

Bilder på min lägenhet!

godkväll idag har jag pluggat övat och städat, och såklart saknat min älskling. (alltid jobbigast den dagen man åker ifrån varandra).
Men jag har tagit lite bilder på min lägenhet. =)


tvhörnan.


Sängen :)


Min hall plus badrum.


Mitt kök lite stökigt men de ska ordnas.

tv plus dator.=) o där bakom är mitt badrum. har inta tagt kort på det för de var alldeles för stökigt men de är blått =) hehe


Nu ska jag se om jag kan öva lite till på redovisningen i morgon.

Godnatt =)
Johanna

Godmorgon på er alla=)

Nu har Kasper och Kent precis åkt. :( ensamt o tomt blev det nu.!
Men nu är min lägenhet nästan klar allt är på plats utom matbort, stol och ett soffbord, humm ja var ska jag äta middag o frukost någostans? jajaj jag kommer lösa det. Kent och Kasper kom upp vid 1 tiden o fredags och sen dess har det varit fullrulle. Kent följde med mig till IKEA i går. Riktigt snällt. =)
Jag fick även min födelsedagspresent, en LG 32 tums LCD TV, av Kent, mamma, Mattias och Farmor TACK =D 
så glad så glad. 
jag kommer att lägga upp bilder snart på hur min lilla lägenhet ser ut. men just nu orkar jag inte det. 
Är glad över att kent ville köra upp med mina grejor även att mamma inte kunde, för annars vet jag inte hur de hade gått, jag hade väl fått sova på golvet ;) tss nej men tack :D 
nu ska jag göra lite frukost och sen måste jag åka till skolan och fixa med min redovisning som jag ska ha i morgon.. 

Johanna 


this is a good song.!






=) Johanna.. (packar.)

Städning, packning och pluggning! stressigt

Just nu äter jag lite, men sen ska jag sätta igång med att packa klart de sista och sen måste jag börja städa och skura
så att de får ett filnt litet hus tillbaka  och när jag är klar med de måste jag plugga och bara hoppas på att jag hinner göra allt detta innan Kent och Älskling kommer.



så återkommer om jag hinner. ha en bra fredagskväll :D

I morgon gäller det=)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Isa, var där med victor och alexander gick direkt efter skolan o kollade på min undebra lägenhet, (den ser mycket mindre ut än vad victors o alexandees gör :( men de är nog bara för att där inte är några möblev men men. nu är jag jätte trött och har en lång dag i morgon måste göra klart hela presentationen och inlämningen till min lärare och köpa pappaer o skiva ut innan Älskling och Kent kommer upp. sen blir det flytt för fulla myggar. så i mrogn komer jag nog inte ksiv här så mycket, som dag typ..

Sov gott alla..


Johanna

Grafisk design!

nu ska jag bara skriva ut och sen skiva ett dokument på hur jag kom fram till just den idén och sen sätta ihop en powerpoint presentation och sälja min idé. just nu känns min idé säljande och jag har ju fått kurs i hur man säljer bra och får sin produkt såld. så det ska nog gå och jag älskar du att sälja ;) hihi roligt roligt två grejor i en. Min design plus säljning :D

Nu måste jag återgå till arbetet, hörs sen..

Johanna.


this is the cutest song ever!

Så söt den är och denna låten är bara till dig min älskling.. =)


Kramsången den finns även i svenska och är lika söt. klicka HÄR för att komma till den. (jag rekomenderar ätt ni även lyssnar på den.. så söt)

denna låten säger allt.. 51,14 mil ifrån älskling för att vara exakt.. :( men inte så länge till..
Älskar dig.


Nu är jag lägenhetsägare nästan ;).

inte för att jag har köpt den men de ärjag som står skiven på papprena och nu är jag även tre nyklar rikare. hur underbart är inte det? en EGEN lägenhet. ooowe och i det bästa området. helt underbart bara längtar tills helgen inreda min lilla etta och oo ja bara ha sitt eget ingen som bryr sig om jag städar eller inte (fasat jag vill ha det städat o fint) men bara tanken att det bara är bara MIN =) hihih. som en 19 åring, 20åring om 17 dagar skaffade jag min första lägenhet :D hur underbart känns inte det =).

bilder kommer på min lilla etta när jag har inrett den..



Johanna


Rumänien!

 har just nu kollat på nästan alla våra bilder ifrån rumänien när jag var där med skolan för tre år sen tror jag kommer inte riktigt ihåg när men någon gång i 2an.


Det första vi möttes av vad trasiga hus.


Spanjorer, italienare som också var med. (EU projekt)

En lösgående häst, de såg man överralt.


Även lamm.


Detta är ett fängelse :S jag minns allt som om jag precis har kommit hem där ifrån. men de var tre/två år sen


häst och vagn med en fattig liten pojke (hämskt.)


Vi alla ifrån sverige som var med.



Maggan och Jag i en buss på en dagstur till bergen.


Vi "elever" barn som var med.



Avsked.
jag tror inte jag har visat alla bilder ifrån rumänien innan  och nu när jag tänkte på det ville jag braa lägga ut lite fler bilder här, men som sakt det var två/tre år sedan vi var där nere med skolan, i ett EU projekt som vi var med i,  om att göra europa friskare inom hälsa och kost. det var vi fyra tjejer som fick åka ner till rumänien. riktigt glad över att jag fick det med just de underbara tjejerna=) (ibland ska man ha tur)
sedan har vi även varit i budapest med skolan fast då var hela klassen med, fast  det var lika roligt de fast jag har inte så många bilder därifrån :/ 
en annan dag kanske ni även får se de bilderna.

Nu ska jag förbereda mitt tal som jag ska hålla om min inbjudan och affich på måndag..

Ha en bra kväll =)

Johanna

har ni någon gång känt en längtan.

och när sen den längtan man har kommer till en ? hur glad har ni känt er då? just nu känner jag mig så glad, I helgen kommer Kent och Kasper upp med mina grejor till min lägenhet, jag får träffa min underbara älskling igen och mitt internet har blivit normalt igen så vi kan snacka normalt utan att jag loggas ut. 
En längtan som är så härlig, att man vet att den kommer slå in och de är snart. nu är det bra två dagar kvar och inte nog med det, på fredag skulle vi ha gått i skolan till 15,20 men hon som skulle prata om lian kunde inte så vi är lediga HELA dagen oo just den dagen jag verkligen behöver vara det med de känns härligt. =) 

Jag är helt underbart glad. 

Nu ska vi ha PS och jag ska börja göra det nu så att jag kan få gå lite tidigare, jag måste hämta ut min nykel till min lägenhet och då måste jag gå tidigare för dem stänger halv fyra och de öppnade vid två. lönt att ha öppet i 2 1/5 timme.. men men så är det här i sunne och de är bara att vänja sig vid att alla har öppet vid de konstiga tiderna.. 


Johanna



RSS 2.0