Kakmonster till kille!

Haha måste bara få säga att min Sambo är ett värsta kakmonster, jag bakade kärleksmums i lördags det blev jätte mycket och igår hade vi lite mindre än halva kvar av plåten (typ en tredjedel) idag när jag kom hem var den helt, jag menar helt tom, jag tittar på honom och frågar vart kakan har tagit vägen, då säger han att den var möglig så han var tvungen att kasta den, jag som är dum gick ju på det men sen kollar jag på honom och då börjar han asgarva sen fattade jag, han hade ju ätit upp den, allså 1/3 av kakan de var mycket, förstår inte riktigt hur han lyxades men han är en liten gottegris och jag slap ju äta av den. mitt lilla kakmonster.

 

 

på tal om kakor och godis och nötter, Pistacia som jag nämde i ett annat inlägg. när jag kom ut vid fem var det ännu längre kö en vad de hade varit där nägon annan gång under dagen. Sen när jag gick till båten vid åtta var det även då mycket folk fast ingen kö utanför bara, allså Ja visst att folk är galna men så? fy.. de har ju erbjudandet hela veckan ut.

Nu ska jag kolla fotboll med mitt kakmonster!


Ibland kanske det inte blir så som man vill att den ska bli!

Jag tror inte att detta företag riktigt har kollat sin hemsida så att den funkar i alla webbläsare.


Jag använde firefox men funkar fint i ie haha..

Det är Sunne bostad som ligger bakom denna fin fina sida..

Människor hit, människor dit.

Vi kommer inte in till vårt kontor, de är för mycket folk som ska in till den nyöppnade  pistacia eller hur de nu stavas, det är Tasty Houes som har öppnat en ny butik med nästan samma urval som Tasty house, Pistacia här ägaren döpt de till, varför inte Tasy house som de andra?. Pistacia har nötte, glass,godis, bakelser, kakor, ny pressad frukt, Ja allt vad du kan tänka sig. Men det roligaste är deras färger, de har Grönt och rosa och de värsta är att de ligger i samma byggnad som oss men längst ner.
Kommer man till att gå dit mycket och handla Nötter?

ii, skor i all ära..



Riktigt snygga skor. båda kommer ifrån Bonprix.se
för endast 349kr.. a,a,a,a.

Hobbits.

Älskling hade läst ut sin bok igår och började läsa på Hobbits. Sagan om ringen serien. I somras turades vi om med att läsa högt för varandra och igår började Kasper♥ att läsa högt ur boken för mig. Har ni aldrig testat att läsa högt för varandra ska ni testa, det är riktigt mysigt.

KRAM



My only!

 Baby don’t worry, you are my only,
You won’t be lonely, even if the sky is falling down,
You’ll be my only, no need to worry,
So baby don’t worry, you are my only.





Måndag och ny arbetsvecka.

Måndagen är snart slut.
Det har bara regnat, och regnat hela dagen inget alls roligt väder.


För ett år sedan på kryssning.





hehe väldigt suddig bild men det är iaf jag och K♥

Några utav våra roligheter och upplevelser vi har gjort tillsammans.
ÄLSKAR HONOM ♥

Nu ska jag kanske ta och äta lite och vänta hem min lilla skat. 


Halvmaraton på 1 timme och 33 minuter.

Kan man vara mer stolt? ett halvmaraton är på 21 km och min älskade sprang det på 1:33;37. Vem slår det?
Det var sju personer som kom in innan Kasper inom Deloitte och han kom in som nummer 133 av 901 i männen och de var 7 tjejer som kom in innan honom med så 140 personer kom in innan av de som sprang halvmaraton.
De var 3000 totalt men vissa sprang 10 km och 5 km. Men jag är så stolt, stolt stolt.


Fina hus, inte där jag vill bo, för stelt ;) hehe även om de är fint..


här sprang de förbi.

Kasper ♥



Glömde kameran så har bara tagit lite med mobilen ;p..

 


Håret, paus ifrån städningen :p


Lite av hur håret ser ut, de är inte så märkvärdigt, men de ser mycket längre ut på den bilden än var de är, förmodligen för att jag sitter ;)..  Jag gillar mina ögon hahah


Men som sakt jag städar så får sätta igång med det..


Träning,tvätt, städning.

Känns inte som en lördag precis jo träningen är roligt, men rästen är inte det mer en söndagssyssla?
Även om det är de kommer vi inte till att ha tid med det då vi sticker ner till Köpenhamn i morgon För att Kasper ska springa maraton halv hel :/ kommer inte ihåg 2 mil iaf haha, efter det ska vi äta med hans jobb.
Det har blivit Köpenhamn en hel del men Köpehamn är en fin stad, hade faktist kunnat tänka mig att flytta till den. det finns ett riktigt fint område som vi körförbi varje gång vi kör in, och där har jag sakt till min prins att jag vill ha en lägenhet, problemet är att de är sjukt svårt att få, Och Kasper har ju redan den finaste lägenheten som finns. Jag ska se till att ni får se lite bilder av den, eller en film?.. men de kan ta lite tid innan det kommer upp.
Nu ska jag göra något vättigt istället för att sitta här.

Ha en bra Lördagskväll.



Jay Sean -  Down


Helg!

Gud vad denna veckan har sprungit iväg nu är det helg igen och min lilla Kille är hemma igen :).
Vårt internet har inte fungerat sedan igår men Kasper kunder fixa det idag :) så nu är det igång igen.

Det är någon kulturdag i helsingör alla butiker har öppet vet inte hur länge med åtta nio kanske, så det var fullt med folk och liv överrralt, vi skulle först bara ner och äta på någon restaurang för att Kasper eller jag orkade inte laga mat, men det var så mycket folk så vi gick upp till pizzerian och köpte hem pizza istället :p hehe onyttiga dag igag, jag fick även brända mandlar när vi var nere för att leta restarunag i vimlet.
Det är mysigt att ha K♥ hemma igen, jag gillar inte alls att vara själv, och famförallt inte i en stor lägenhet.

Jag klippte mig idag det blev att jag klipte av runt 15 till 20 cm haha oj vad mycket det låter men shit vad långt mitt hår var, tycker det även är långt nu med men i den längde jag vill ha, det blev att jag bara klippte det så helt rakt riktigt fint, och så ska jag om 2 månader slinga det, hon hade ingen tid innan dess hehe svårt att få tid eller vad ;). Visar bild när jag har.

Vi hade riktigt varmt väder för att vara i slutet av september, de ska bli 19 grader i morgon och idag var det nog runt 18 grader, man frös inte i vara linne. skönt :)

Nu ska jag mysa, ska dra min lilla kille ifrån stolen.. haha


Roliga lillebror

Söta unge!

När Gabriella fick reda på att jag och Simon var syskon, säger Gabbi, ja men ni är faktiskt lite lika, så söta,.
Simon kommenterar då;
Nej jag och Johanna är inte alls lika ju, Johanna är tjej och jag är kille.

Haha så söt han är.

(-`_´-)

I kväll kommer bli en ensam kväll, eller sällskap med en bok. fast de är inte ett jätte mysigt sällskap så som min prins,.

I kväll kl är första mötet med de små barnen (eller de är inte så små längre).
Efter 1 1/5 års inaktivitet är jag tillbaks :p börjar bra, eller inte kan inte skriva ut terminsprogrammet plus ska ändra lite i det men mitt indesign dokument är hemma så kan inte ändra de, Ja ja de får de nästa onsdag istället så är det bara att säga idag vad som kommer till att vara nästa. inget mer att göra ;p

Jag kommer säkert till att vara trött på allt skrik även efter bara idag, efter 1 år saknar man dem men man kommer nog ta bort att man sagt det igen, visst de är jätte gulliga och de finns inget som är bättre än barns kommentarer, men man blir trött efter 1 1/5 timme med 20 barn, :)...

Vilket rån!

Haha så sjukt, vilket planerat rån in i minsta detalt.


Bild från Aftonbladet, läsar bild.

Länk Aftonbladet
länk DN


Det är faktist ganska så coolt, tänkt allt som ligger bakom sno en helikopter, bombhota polisens helikopter så att de inte kunde sticka iväg och jaga dem, för ett rån. Ja vissa människor gör allt för pengar. Sjukt.

Är det höst när...

Man ser löven falla utanför fönstret?


Hej alla glada, Hoppas ni alla mår super.


Igår träffade jag Sofi, blev kortspel och lite matlagning, sen blev klockan mycket snabbt, som vanligt när man har roligt.

Uch vad vädret inte alls är roligt idag, det regnar sådär riktigt höstligt litet smått och kallt.  Jag som ska äta lunch med mamma och jag har glömt paraply, "för det regnade ju inte i morse, smarta Johanna."  

Idag blir det att inte göra något träna och fixa saker. För resten av veckan kommer vara fullplanerad och Kasper♥ är på kurs från onsdag till fredag, jiippi vilken rolig vecka (eller not). Men men visa veckor blir ju så när vi båda har fullt upp med saker,. Men jag ser det bara positivt att ha saker att göra vi träffas ju faktiskt var dag, och Har helgerna då vi inte arbetar ;)

Rubrik?..

Igår var vi nere i Köpenhamn, och kollade på ett cykel lopp, med kända cykel ryttare eller vad de nu heter.
Vi var i VIP så fick massa god mat och dricka :p.
Blev en del godis och glass med, fast gott var det.

När vi sen kom hem var det massa med städ som behövdes och matlagning,. Städningen var tvunget att göra för att idag kommer det en besiktningsman för att se på någonting som vi inte förstod,. de skulle bara upp i en lägenhet högs upp så då erbjöd vi oss, men ja vad de ska kolla på vet vi inte, får se.

Min älskade pojkvän har kommit på tricket för att få mig till att stanna i vardagsrummet och kolla på amerikanskfotboll med honom, han masserar mina fötter och ben,. Nog det bästa som finns, klart jag sitter kvar då.. hehe snart är han.

I lördagskväll var vi ju och tittade på Flickan som lekte med elden, den var bra men hade man inte läst boken hade man inte förstått ETT PISS., och vi som har läst boken tycker de saknas för mycket. men den var endån bra men ettan är mycket mycket bättre. trean kommer ut om två månader så mycket filmer som kommer ut nu som man vill se på bio. ;)..

Life is wonderful

Men min lilla älskling.. Det går inte riktigt att beskriva kärleken men det r kärlek på hög nivå, (med lite barnslighetsfaktor gör det så mycket roligare). att vi inte kan sitta och äta utan att någotning rolig händer.

Idag gjorde jag alla inbjudningar till julafton som vi ska hålla här hemma, det blev till fem hushåll men att göra fem var jobbigt nog, visar inte dem nu då dem som kommer till att få kanske ser och det blir ju då ingen överraskning när dem får de. så visar när jag vet att alla har fått dem ;P.
Men att skiva alla på Danska var de jobbiga, att tänka på vad man skrev och inte blanda svenska med danska så satt i full koncentration. hehe men fina blev de så huvudsaken, Made with love kan man säga att de är ;).

Ikväll ska vi på bio blir ju flickan som lekte med elden,. och jag får lov att äta popcorn och godis inget som syns till i vårt hem så mycket, bara kakor som är här hemma. ;)

Nu ska jag kolla och kanske få vara med och spela, The ring. ;o)

KRAM



ps: Ny design, kan ni inte se den uppdatera sidan så kommer den fram.

Mys Fredag!

En mysig fredag med K ♥. Varit ute och tränat och sen hade vi ingen mat hemma och mataffären hade stänkt när vi var klara så vi stack ner till Cafe olai och åt, Riktgit god mat har dem där.
Nu sitter han och ska arbeta lite medan jag kolla på film.
Min lilla kille är lite galen när vi cyklar ut till träningen, idag retade han mig med att jag inte kunde styra cyklen och att jag hade fått mitt körkort via en automat så då cyklar han så jag måste cykla up på troroaren och sen ner på gatan igen, visserligen skrattade vi mycket men man ska väl inte tränga upp sin flicka så på trotoaren ;)
Att man kan ha så roligt bara av att cykla till och från träningen.

Jag uptäckte en fasa idag då jag satt på köksbänken att jag ahde fet på knäna de så inte fint ut :( har man det? har jag alltid haft de? har jag kollat mig i fel spegel så jag har kollat i den som jag gillar här hemma där man ser riktigt smal ut? eller :/ fet på knäna fast älskling tyckte bara det var sött så ska väl inte klaga över de. Hehe..

Nu kommer jag säkert till att somna medan vi kolla på filmen brukar göra det ;P om den inte är jätte bra.

 

 


Varmt och skönt!

Helt underbart väder är det idag, så varmt och skönt skulle förmoda att de är runt 20 grader :D (stog det på prognosen att de skulle det och de stämmer nog)
I morse var det inte jätte varm men jag tog på min klänning iaf och tur det tyckte det var varmt iaf.

Det är skönt att de är varmt, så jag klagar inte alls, de är väldigt mysigt nu när de börjar bli mörkt redan vid nio då man kan ha brasan igång och ljus myspys..


KRAM

Flickan som lekte med Elden!

Jag kom på mig själv när jag började söka efter trailen till filmen att jag sökte allt på Danska, Varför inte Svenska? har jag blivit så fast vid danskan nu att jag söker allt på Danska? woops. Blir lätt så.

I morgon ska jag och min Prins gå och kolla på filmen, den har premiär idag men vi ser den i morgon istället, båda av oss har läst boken så hoppas filmen är bra. :) Sist vi gick på bio var förra filmen av stig larssons första bok Män som hatar kvinnor, och om två månader kommer den tredje filmen lufkastelet som sprängdes i luften eller vad den nu heter ;).
Här är trailern på filmen, den är i Danska men jag tror ni svenskar förstår den iaf då dem snackar svenska.


Flickan som lekte med Elden.

KRAM

Jeeej!

Stressigt, :p eej vad min vardag ser ut som ett schema. :)
Fast jag får saker gjorda, Min lilla sjukling sitter i soffan eller sæger jag att han ær sjuk kommer han bara rætta mig med att sæga att han bara ær lite færkyld, så får væl sæga min lilla førkylda lilla skat sitter i soffan och blir uppvaktat så som jag blir nær jag ær sjuk host førkyld..

Det hænder inte så mycket hær hemma, træning och stædning brukar jag hitta på med nær jag kommer hem så hinner inte sitta hær vilket ni kanske kan førstå.

Nu ska jag umgås lite med den lille.

Kram


Fångarna på Fortet

Hittade avsnittet som var i lördags med tjejen som skulle upp å rullbandet.


Ingen kommentar. Man ska nog inte skicka in tjejer dit.
Det där gummibandet borde snart gå isönder..

Vi är med i en tävling på Resumé!

Relevans är med och tävlar på Resumé om skånes bästa reklam.
Ni kan rösta på oss via denna länken http://www.resume.se/nyheter/2009/09/10/rosta-hela-skane/index.xml
vår är: när du bestämt dig att bli fet. kund Astellas.

Wii

Inte Wii som jipii eller jo kanske snart, Men Nintendo Wii det är ett spel som vill flytta hem till oss, Jag hörde hur de viskade i mitt öra att de ville bo hemma hos oss.
älskus brors barn har ett wii så vi spelade det väldigt mycket igår (vem hade inte gjort de om man inte har de själv).
Vi spelade supermario party vilket är att som en spelpjäs som man flyttar så många slag man kastar med tärningen. och så händer det roliga saker under bannans gång, roliga och fysiskt jobbiga saker ;)..

--

Jag bakade brownies idag, de blev goda och Kaspers undanflykt med att äta fler blev: först tar han isönder en brownies ruta och går där ifrån sen kommer han tillbaks och säger nej men oj kolla den är ju i sönder den får inte ligga där och så tar han den och äter upp den. haha sötnos..
Ja så kan man ju också göra, även om hela plåten är bakad bara för honom (eller om någon kommer över på Kaffe), så får han lov att äta utan att behöva ta isönder dem först, men söt är han..


Österrike förra året.



Fångarna på fortet Danska!

Detta var det førsta avsnittet av Danmarks Fångarna på fortet før i år.
En modell ska nog inte upp på rullbandet.. Vi satt och Garvade i soffan (sorry tjejen men det ser så roligt ut).
Æven igår var det samma sak med en tjej som skulle upp på bandet. hittar tyværr inte det klippet men gud vad vi skrattade.
Ni kan børja med att få se detta, så roligt..



En modell på ett rullband.

hjemme fra kbh!

Nu ær vi hemma ifrån Kaspers Storebror i Køpenhamn.
De ær i New York, coolt, Trodde først att Kasper ville ha med oss två dit men de var de inte bara at vi skulle till Huset och passa det :( hehe men en annan gång kanske. haha.. nej men att vara i kbh ær mysigt.

Till det mindre roliga ær att vi glømde stænga fønstrena innan vi åkte så nu ær det inte jætte varmt i lægenheten men Ælsk ældar så hoppas de blir varmare snart ;) så kan de gå nør de ær kallt på kvællarna men inte dagarna då solen lyser.


Skrevs i Østerrike før ett år sedan..




Hos Mamma..

Sitter hemma hos mamma nu, ska hem till kusinen sen som fyller år idag.
Har även fått hem mina kläder jej så då kan jag lika gärna stanna här så slipper jag åka fram och tillbaks.
Fredagarna är helt slappa på Relevans man gör inte jätte mycket som är så viktigt, och så slutar vi ju redan kl 13 så det är fina grejor.

Mamma har åkt upp till bror i linköping och Kent är i gbg så är själv i huset. känns lite konstigt var ju mer än ett år sedan jag bodde här så nu har jag ju bara kommit på Besök hos dem lite då och då, har inte varit här själv då. I morgon åker jag och Kasper♥ till Köpenhamn vi får se vad vi kommer hitta på för något. Men min lilla kille brukar hitta på roliga saker ;)..

 

Nu ska jag fixa med lite små saker innan jag sedan åker till Kussinerna.

 

KramKram


Nytt, hemklickat till lilla mig.

Jonia Shirt SEK 399, Vila - NELLY.COM
Snygg liten blus  (Direkt länk)



Layered Chiffon Dress SEK 549, Meteor Shower - NELLY.COM
Fin liten klänning. (Direkt länk)

Jada Top SEK 269, Ichi - NELLY.COM
långt linne. (Direkt länk)

Sen har jag även köpt en annan sak men kan inte lägga upp de här fören jag har fått de då de är en överraskning till min Babe..
allt kommer ifrån Nelly och klickar ni på bilderna kommer ni direkt till hemsidan där de finns.

Nu ska vi sjunga och fika för Marika :D

Nya muggar och Relledagen!

I söndags var Vi nere i byecentret och kollade på lite saker vi fick hem muggar, en bakform och en skål och K♥ fick även ett par snygga mysbyxo bara till att ha här hemma, och en tröja.

har bara bild på muggarna men de andra är inte så intresant ju ;) skålen är i ljusgår på utsidan och insidan samma färg som muggarnas gröna.


Det är cappuccino som jag dricker ;)..


Fiskarna som vi fick som sponser på vår Relevansdag :)

så såg lite av blommorna ut.

Sjukt segt att ladda upp bilder så pallar inte mer. fotboll på tv så Byee..

FRUSTRERAD



INGENTING FUNKAR JU SOM JAG VILL..

Till helgen blir det Köpenhamn!

I helgen så kommer vi till att bo i Köpenhamn, =) fast vi kommer inte dit fören på lördag då min älskade Kusn fyller år på fredag och Kasper är i semifinal i fotbollen men Deloitte så Vi är borta båda två på vars sitt håll.

Jag kunde somna tillslut fast de tog tid men det bästa var att när jag vavknade gjrode de inte alls ont i sidan så nu är jag på praktiken. Jag har fått lägga till och byta text ifrån Danska till Finska, Men Danskan förstod jag ju allt på men Finskan puhuu alltså finns det något som man fattar midre? tur att de bara var att klippa in och klistra in så och sen se till att de såg "fint" ut. ;) När jag är klar med dessa 14 veckor kommer jag även kunna finska haha eller inte.

KRAMKRAM

:(

Här Sitter jag uppe och kan inte alls sova. Sjukt ont i Vänstra sida av ryggen. har tagit två panodil men de hjälper inte så jag sitter uppe tills jag abra somnar utan att behöver tänka på att de gör ont.




Kaspers kæreste ær sulten

Jag ær hungrig och vi ær på væg till træningen, ;) ok Den underbara ær der nere och tar upp våra træningsklæder.



----------

inte hungrig længre nallade på maten jag har gjort tills vi kommer hem haha ;)

Jag är trött som en ..? ..

Inget bra alternativ, men shit vad jag är trött, hur ska jag klara 2 1/5 timme till.

sa jag att jag och mamma var på IKEA i helgen? jag fick köpt en massa saker till längeheten och nu ser den ut som ett bombnedsalag. Vi hade lite otur i fredags då jag sitter vid den sationära datorn och K♥ är inne i vardagsrummet och gör lite skolarbete, då hör jag knak,knak,knak och sen BRAK och en MASSA böcker flyger ner på golvet plus hela hyllan, hela vårt torkställ går isänder och jag skriker och kan inte röra mig. Kasper säger tyst och jag skriker mer. haha Det var inte alls roligt. varför den trillade ner finns det förklaring på, skruvarna var för små och böckerna för tunga men den har iaf klarat av att sitta uppe i ett halvår men nu trillade den ner. Fast Min lilla kille som är så duktig på att hänga upp och fixa har redan hängt upp den igen. fast denna gången kommer inte böckerna på den.

nu måste jag fortsätta läsa material på Engelska.

KRAMKRAM

Någonting är fel!!. ;)

När man springer runt i lägenheten och fäktas med toaborsar. (nyköpta så inte använda).
hehe tur att ingen kan se in då hade folk trott vi var några tokar. hahah. (de var inget att vi bråkar för att vi springer runder utan tvärt om.)

Nu är min prins i Kbh och festar. Sjukt mycket folk där idag,. Danmark - Portugal  blev 1 - 1
Sverige däremot vann med 2 - 1 Gött.


svimmar av smarta och kan inte se!

Var på väla ett tag innan idag efter jag slutat arbeta,. Jag tänkte att när jag endån är i närheten utav ett apotek så går jag in och frågar om mitt öga. Sagt och gjort nu sitter jag här med en kräm som jag ska ta i i ögat och för att applicera den salvan ska man gnugga med ögonlocket och jag som inte ens kan blinka för att det ska göra ont ska ta och gnugga in salvan. Jag svimmar av smärtan, (Kan inte ens se ett sår som är på min egen kropp). Kan inte se klart med ögat iheller. snyft tycker synd om mig själv hahah..

jag köpte en klocka riktigt billig var den. kan visa bil sen.
och så lite andra småsaker blev mer köpta, har ju fått CSN nu..

KRAM

Stort öga och kurrande mage.

Relevans dagen gick bra igår. Det var en heldag med mycket bra föreläsare, men bäst var Stephan Wray ifrån USA.
Han kom till Sverige bara för att hålla föreläsning på relevansdagen. Jag har en massa bilder men jag glömde kamerasladde hemma och den sladden dem har här har dem slarvat bort ;P hehe. men bilder kommer antingen ikväll eller i morgon.  Det var iaf en mycket bra dag med bra information och nya kunskaper.

Mitt öga har svullnat upp och det ser ut som någon har slagit mig :( det gör riktigt ont. Det började förrigår men blev värre igår och idag ännu värre, men de är bara svullet och gör ont men inget annat. så lite konstigt. men det går nog över snart. (får jag hoppas)

Nu väntar vi på mat, sen slutar vi för idag. Vi är enbart 5 på kontoret då två arbetar hemma och andra är på möten så det är väldigt tyst och skönt.

KRAM

i´m Home!

Det blev en lång dag idag. Vi var nere i Malmö och fixade allt till i morgon, men de var lite som saknades så vi har flygit runder inne på Väla och sen in på kotoret idag för att fixa karta och hämta andra saker.
Nu hoppas jag bara på att det kommer bli en bra dag i morgon.
Men en sak som jag blev besviken på var Turning torso jag trodde det skulle vara "finnare". visst att de var coolt men nä vi hade lika gärana kunnat ha det på Dunkerskulturhus här i HBG det är SÅ mycket finare och bättre utsikt. men men det var endån fint men jag hade föreställt mig att det skulle vara finare, och jag är inte ensam om att tycka det.


Det var en till kryssning i hamnen idag, Grand Princess idag såg jag vad den hette hehe, kanske bra för fick ingen bil men den var fin som alla andra. fick något fint att se på utanför fönstrena inne på kontoret.

En bild ifrån Google.se




Do you poken?

i och med att jag var borta i måndags så fick jag min lilla poken idag istället, det är som ett visitkort fast på internet, alla som har en poken tar "handen" på poken mot en annans poken och så registreras deras infrmation som man har ändrat inne i sin poken på Internet, hur bra som hälst då man slipper alla visitkort.
Så i morgon på Relevansdagen kommer alla ifrån Rlevans att ha sina på sig, och alla andra med.

Vid ett idag åker vi ner till turning torso för att sätta upp och fixa allt tills i morgon..
Jag börjar bli lite nervös, det jag ska göra i morgon är att ta bilder under hela dagen, inte så mycket men det är en dag som ska minnas. så får hoppas att det kommer gå bra.


Kram

Riktigt fint välkommande!

som jag skrev igår så var jag ju hemma ifrån praktiken för att jag inte hade mått så bra under natten.
Idag/ inatt mådde jag super hela natten så gick till praktiken. Vi har alltid frukost på morgonen mellan kvart över åtta till kvart i nio, Nio. så jag brukar komma tjugo över åtta för att få vila lite innan jag börjar. Idag satt alla inne i fikarummet (vi har stora fotöljer), när jag kommer in jublar alla och säger HEEJ JOHANNA, SÅ ROLIGT, och sen direkt efter;
-Kolla jag sa ju att hon inte var gravid,
HAHAHA gravid?? sen fick jag helt plötligt ett lite barn här hemma för jag hade redan fött och ja en massa konsitgt snack haha de är så roliga och så frågade dem om de var svininfluensan. sen blev det en massa skratt om massa saker, de är väldigt härliga.
Till saken är att de är en på kontoret som är gravid + att ens flickvän är gravid så därav har många den tanken där inne,. och jag kan säga att jag INTE ÄR DET. så bli nu inte oroliga jag tyckte det bara var så gulligt att höra och att dem hade saknat mig så bara efter en dag.

Kram Kram

Scandlines + HH Ferries = ETT

Idag var första dagen för HH och Scandlines som ett, Jag hade hört att de skulle gå båtar var 15 minut istället för var 20 men när jag kom till färjan idag så står det var 10 minut WIOOHOO, fast sen när jag tänker efter så går det inte så bra för mig att ta HH då deras terminal är på andra sidan av stan känns det som men om jag ska till den sidan så är det ju fint fast nu ska jag ju inte det så blir att jag bara kan ta scandlines iaf, iaf fram tills hösten 2010 då de ska ha gjort så att det är samma landgång. Men för bilarna spelar det ju ingen roll om de kommer med HH eller scandlines då de har samma avgång.

Det som är det enda negativa är att HH:s båtar inte är lika bra så när man åker över med bil kan man inte välja om man vill åka HH eller Scandlines.


RSS 2.0