Midsommar på Aspö

Igår kom Vi hem ifrån Aspö..
Vi åkte upp vid tre tiden på torsdagen, trodde att det skulle vara riktigt mycket bilar ute men nej var inte alls många. kändes skönt. vid sextiden var vi framme vid Karlskrona då vi satte oss på The Fog (resturang) Åt och tog de lugnt.. 
Något annat intressant hände inte på Torsdagen.. Vi Tog  färjan över till aspö och sen gick vi och sov Mamma hade redan packat upp alla våra grejor som hon tog med sig när hon körde sju på mogonen ;).. 
Vaknar fredag morgon av att Ted säger Johanna det regnar och så somnar man om igen ;) och vaknar redigt vid tolv tiden... Springer in till stora huset och in under tältet som står på altanen äter frukost och får ett inte så roligt sms men under tiden blev det  tråkiga smset till ett roligt :) PETRA Kom Wiiiee Det hände inget roligt här hemma i Hbg så hon tog snabbaste tåget till oss istället :D alla blev överlykliga.. Detta året blev det inget spring mellan alla hus utan nu hade vi det på Johans altan för att dem har tag över sin och det har inte Åse i och med att det regnade så var vi tvungna att vara undet tak...  men det var ju bara positivt med det för vi slapp att göra någonting som disk eller städning :) Vi ungdomar fick rengöra de mögliga äkliga jordgubbarna istället, vi hade köpt 6 liter men det blev bara 4 liter kvar :S räkte precis till våra tårtor.. Sen pallar jag inte skriva mer om kvällen vi hade riktigt roligt med dans, killar som förökte att sjunga :S Kent som drack 3 liter rödvin själv :S och snappsar som försvann i ett nafs,hur roligt som hälst oförglömlig midsommar Fast att Roobert (med stockholmsdialekt) Dissade oss ;)
Lördagen började lika bra som den slutade, vaknar av strålande solsken.. (varför hade vi inte det igår var allas tankar) men jag och Petra tog på oss bekinin och började sola, Ted låg kvar hos oss medans Johan och Simon gick ner och badade, försökte få ner oss men det gick inte för kallt i vattnet.. Så vi sa till killarna att dem skulle gå och köpa godis till oss i stället det gjrode dem (Alltid lika snälla) Efter en timme (kändes det som) kom de tillbaks Med hur mycket godis och chips som hälst.. Johan kom till oss och vi skulle ut med båten på med kläderna och fråga snällt om någon kunde köra oss ner till hamnen, våra snälla föräldrar sa givetvist ja.. Efter drygt en timme ute med båtenkom vi hem.. ( Vi var nära att krocka med Aspö färjan, Tyckte jag och Petra alla andra satt helt lugnt och bara sa vi är långt ifrån, visst vi var ganska långt ifrån men det kändes som om vi skulle frontalkrocka med den ;) Hahah..) Sen på kvällen gav vi oss iväg till Kastellet där dem hade ett mycket bättre band än förra året.. Jag och Petra Började Dansa inne på Toaletten så Alla började skratta även vi själva och Åse bara tyckte vi var galna (hon är lika galen själv om inte värre, inte undra på att man ahr blivit som man blivit ;)
Vid 11 tiden blev vi bortbjudna till en bagare som åse kände, dem hade ett Gigantiskt hus, fint stort och dyrt Hahah Vi stannade där inte länge, fick några glas vin (som om vi inte redan då hade fått nog)  och korv.. väl hemma började vi att spela uno simon gav upp, hans kommentar blev -jag behöver sprit om jag ska kunna fortsätta.. Asg var nog bara jag som hörde att han sa det för det var bara jag som reagerade på det... sen kom de fulla vuxna hem och sa att vi fick gå in på simons rum men de palla vi inte så vi gick och la oss..
Söndag morgon Lika fint väder som lördagen vi tog på oss kjol och bekini dikert och gick o solade = ) Idag badade alla utom Petra (lilla badkrukan) Fast visst de var kalt men inte efter att man ahde doppat sig.

vi åkte hem med tre färjan och var hemma vid halv åtta fick köra hem ted för annars hade han fått vänta jätte länge på sitt tåg att det skulle komma.. Därav varför det tog så lång tid för oss att komma hem :)

Men nu måste jag sova ska upp tidigt i morgon och jobba jobbar från halv åtta till kvart över fyra :S Uuuch... 

Pussogodnatt 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0