Bakken

I torsdags förra veckan var jag på bakken med jobbet, har inte hinnit berätta om det innan men nu hinner jag. vi har sjukt roligt från morgon till sen kväll. vi var tvugna att sluta jobba vid två för att hinna hem coh duscha innan vi skulle ta båten, men vi hann med allt och vi slutade tillochmed vid ett tiden. vilka krav vi helt plötsligt har på oss nu att vi kan klara av att sluta tidigt bara vi kämpar, men vilka orkar att stressa så? vist det var inte så jätte mycket mer vi stressade men det tar på krafterna om vi ska göra så varje dag ;), så chef, Nej du får inte din vilja igenom denna gången.
men åter till bakken vi kom dit vid fyra, för att några hann inte med tåget ifrån helsingör så vi fick hoppa av tåget och sedan vänta snällt på dem andra för dem hade ju ölen ;) haha. favoriten av karusell blev allt bilarna som man åker i en      cirkel med (okej det lät inte så roligt men det var de) och sen var det bläckfisken. Vi skaffade även en maskot till 253, vi drog upp den i en sådan krok som man ska fånga de i, =) det blev en jätte söt grön maskott ;) hihi jag som valde så självklar blir den gullig då. och den var stor inte en sådan iten en utan en riktigt stor en. hehe den dagen var riktigt rolig. 253 vi har alltid roligt, lätt bäst.
vi kom hem sent på kvällen, jag stannade och sov hos Kasper långt att ta sig hem till hbg när kasper endå bor så nära, så sov gott hos honom. det jobbiga var fredagen, vi fick ju inte ledigt för att vi har varit på bakken, utan posten väntade glatt på oss 7 på morgonen, haha men alla kom förutom en som inte änns var med på bakken, den enda som inte kunde följa med på bakken och som vi sedan hade trott skulle vara den som tänkte på fredagen, var sjuk. haha men vi klarar ju allt då kl två slutade vi även fredagen.. =)..

det var min dag på bakken förra torsdagen sjukt rolig dag..


-Johanna


Kommentarer
Postat av: Christian

Det låter glimrande Johanna!! :P Nice blogg. Ses på 253. Ciao :)

2008-05-28 @ 21:44:43
URL: http://onelov3.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0